2777
2789

کسی هس بچه هاش تخت ایطوری داشته باشه؟  راضی هستین؟ 

کجا راحت گیرم میاد 

یا باید سفارش بدم؟

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

اینا خونه نمیخواد

قصر لازم داره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولیه خوبه 

تو دو تن هستی! یکی بیدار در ظلمت و دیگری خفته در نور☯️ هرگز اجازه نده تنهاییت استاندارد هات رو پایین بیاره🪄 انسانی که با یک کتاب، شعر، متن، آهنگ یا حتی یک فنجان چای و قهوه حالش خوب می‌شود؛ هیچ‌کس در برابر او پیروز نمی‌شود، حتی زندگی در مقابل او زانو می‌زند❤️ محکوم به امید محو راهی، میری تا پای حرفت باشی؛ من هنوز زندم شده باشه تنها من هنوزم این بازی به من میاد هنوز زندم به امید فردا🌊 
خیلی خوشگلن🤩

اره واقعا. 😍خیلی خوشم اومد 

فقط نمیدونم تخت سیسمونی دختر اولیمو به کی بفروشم 🥺و دلمم نمیاد.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
نمیشه نگهش دارین؟

اخه اتاقشون جا نداره ـ نگهش دارم. باید قید دو طبقه رو بزنم. چند سال اینده انوقت باید برا این فسقلی تو راهی یدونه تکی بخرم. و اتاق شلوغ میشه.

اره واقعا. 😍خیلی خوشم اومد  فقط نمیدونم تخت سیسمونی دختر اولیمو به کی بفروشم 🥺و دلمم نمیاد.

عکس اونم بزار🤩😊

اولی خیلی قشنگه😍

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
دختر دومتون به دنیا نیومده؟

نه عزیزم تو 5ماهم به امیدخدا 

تخت سیسمونی دخترتون نوزادیه؟

دومنظوره کودک نوجوانه. که دوساله باکس جلوش و نرده هاشو در اوردم و نوجوان و تک نفره شده. 

دومنظوره کودک نوجوانه. که دوساله باکس جلوش و نرده هاشو در اوردم و نوجوان و تک نفره شده. 

بالاخره وقتی این کوچولو هم به سنی رسید که بتونه توی تخت نوجوان بخوابه و بخواین براش بخرین تخت دختر اولتون رو هم باید عوض کنین

این دوطبقه ها خیلی جذابن

اگه هم فضای کمی دارین تخت های کشویی هم خیلی خوبن