2777
2789
عنوان

خدا رو صدا از ته دلم با خلوص نیت

171 بازدید | 16 پست

توکل کردم به خودش توسل کردم به چهارده معصوم 

اشک ریختم باورم نمیشد جوابمو نده 

اسمم سمانه هست نام کاربریمم سمان چون هرچی زدم نشد خواهشا سامان نخونید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چشمام داره میسوزه انقدر گریه کردم ولی هیچی💔

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

باورم این بود اگر حاجتمو از خدا بخوام به هیچکی امید نداشته باشم جز خودش جوابمو میده 

ولی خیلی وقته به این امید صداش میزنم ولی جوابم نمیده

جواب میده شک نکن 

باورت نمیشه اونقد ناراحت بودم یه غصه بزرگ رو دلم بود هیچ جوره نمیشد نمیتونستم کاری کنم اونقد گریه کردم صدا شکستن دلم قلبم فهمیدم 

از ته دل صداش زدم اون حسو باید قابلیت درکش داشته باشین تا بفهمین 

حال عجیبی بود 

جوابم داد

جواب میده شک نکن  باورت نمیشه اونقد ناراحت بودم یه غصه بزرگ رو دلم بود هیچ جوره نمیشد نمیتونست ...

به خدا صداش میزنم 

جواب میده شک نکن  باورت نمیشه اونقد ناراحت بودم یه غصه بزرگ رو دلم بود هیچ جوره نمیشد نمیتونست ...

شکستنو قلبمو فهمیدم چند بار اما هردفعه گفتم شاید حکمتی هست

سخترش جاییکه منو به مرز میرسونه ولی باز ناامید برممیگردونه این میشه ته شکستن میشه حسرت اخه چرا هردفعه باید این اینطوری بشه مگه من چقد طاقت دارم

خوشا بحالت...منم یه مشکل دارم خیلی صداش میزنم از صب تا شب..خیلی گریه میکنم...فعلا جواب نداده ولی باور دارم که میشنوه