2777
2789
عنوان

به نظرتون این شوخی جنبه زناشویی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما تا یه سال بعد ازدواجمون زیر ی پتو نمیخابیدیم از خجالت  چقد زود وا میدید😐🤌🏻

اگه واقعا اینجوری بوده دوره زمونه الان جواب نمیده 

و کارتون درست هم نبوده اگه ازدواج کرده بودین!

امان از این نسل غیور جا مانده😑😂

وای خداااا غش کردم 😂😂😂😂😂

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚
والا ما تا یه سال بعد ازدواجمون زیر ی پتو نمیخابیدیم از خجالت  چقد زود وا میدید😐🤌🏻

دیگه میگه ۶ ماه. هر پسری باشه یه شوخی میکنه. دختره اگ رو نده ادامه نمیده رو بده ادامه میده. 

چیز عجیبی نیست. 

شما عجیب بودید

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اینارو میبنی انقد ادای گرما رو در میارن دو روز دیگه ماهی ی بار طرف ادم نمیان😑😏

دقیقا😆

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
اگه واقعا اینجوری بوده دوره زمونه الان جواب نمیده  و کارتون درست هم نبوده اگه ازدواج کرده بودی ...

من خودم والا نسل جدیدم اینو الکی گفتم 😐 

ولی انقدم زود وا ندادم ک بخاد درمورد بچه دار شدنه در حاله خوابه من حرف بزنه

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
نام کاربریت یعنی چه؟؟؟

تو نت بزن خانم بیکاز 

هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔       گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐                                                  میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚
من خودم والا نسل جدیدم اینو الکی گفتم 😐  ولی انقدم زود وا ندادم ک بخاد درمورد بچه دار شدنه در ...

عزیزم نظر من اینه رعایت حد تعادل

شما اگه سخت هم بگیری از یه جا دیگه می زنه بیرون

نمی دونم شاید واسه شما جواب داده ولی با هر شخصی یه جور باید برخورد کرد!

اتفاقا سخت گیری و وا دادن هردوش بده!

کسی که که خواستگاری کرده و جواب مثبت گرفته و ۶ ماه انگار داره با زنش حرف می زنه خیلی این حرف طبیعیه و به تظرم در حیطه ی آشنایی!

اگه این حرفا حتی در اشنایی ازدواج خط قرمز باشن پس جاشون کجاست؟

بعد ازدواج؟

خب دیگه بعد ازدواج که به درد نمی خوره !

کمی در رفتارمون تجدید نظر کنیم بهتره و مسائل جنسی رو از حالت تابو اونم واسه کسی که قراره همسرموک بشه دربیاریم بهتره

🌹