لوس نشو عربزم من3تا بچه میخوام حتی اگرشده یواشکی وقتی تو خواب بودی! ههههه
خواستگارمه، شش ماهه با هم در ارتباطیم و خوانوادش هم اومدن خونمون رسماً خواستگاری کردن من هم به خودش جواب مثبت دادم دیگه مونده بله برون و توافق نهایی بین خانواده ها
ولی اینکه بچه دار شدن رو بهت تحمیل میکنه حتی اگه مخالف باشی نه شوخی نیست
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
نه از اونایی که به دوست پسر میدن نه از شما که دنبال اینی بدونی اونی که قراره شوهرت بشه و نصفه راه رو رفته و یه شوخی حالا صمیمانه کرده شوخی جنسی بوده یا نه؟
من نامزدم بوسم کرد برای اولین بار قهر کردم حس سو استفاده داشتم کلا🤔😂
هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔 گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐 میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚
والا ما تا یه سال بعد ازدواجمون زیر ی پتو نمیخابیدیم از خجالت چقد زود وا میدید😐🤌🏻
خواهر اینا نسل جدیداااا😔😂
هرچی میگی قطعا درسته👌🏻یه عده لجن با من لجن😐😂 سرتو از سانروف بيرون نبر شايد يكي سر نداشته باشه 😔 گفتند ک او عاشق موهای بلند است 🥺🌼موهای من از عصر همان روز قارچی است😐 میشه برا سلامتی مامانم و خواهرم صلوات بفرستی مهربونم🫂💚