2777
2789
عنوان

بیمه عمر برای کودکان

485 بازدید | 11 پست

دوستان به نظرتون کدوم بیمه عمر برای کودکان مفید تره و مزایای بیشتری داره ؟  کسی هست که فرزندش و بیمه عمر کرده باشه ؟؟

مهربان باشیم ، همین .

پاسارگاد کردم از نظر من بهتر بود

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشم فندلق ش بود گرفتن براش بیمه ایران 🤣 امسال تونستن باهاش یه سیستم کامپیوتر ببندن

چقدر سرمایه زیادی😁😅

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
با تورم ایران پولی که الان میزاری و میگن ۴۰ برابرش مثلا میدیم ۲۰ سال دیگه چس میشه خرید ۲۰ سال دیگه

واقعا با تورم تو ایران هیچ کس به هیچ جا نمی‌رسه ، اما از هییییچی بهتره دلمون فقط به این خوشه 🙂

مهربان باشیم ، همین .
واقعا با تورم تو ایران هیچ کس به هیچ جا نمی‌رسه ، اما از هییییچی بهتره دلمون فقط به این خوشه 🙂

عزیزم همین هزینه رو خورد خورد دلار بگیر

اگه بلد باشی رمز ارز بگیری هنوز بهتر

ارزشی ندارن نه این بیمه ها نه بانک

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
عزیزم همین هزینه رو خورد خورد دلار بگیر اگه بلد باشی رمز ارز بگیری هنوز بهتر ارزشی ندارن نه این بی ...

پیشنهاد خوبی بود ، منتها دانش رمز ارز و ندارم و باید تحقیق کنم ولی بازهم ممنون 🌹

مهربان باشیم ، همین .