2777
2789

قرعه کشی خونگی ثبت‌نام کردم عید پولمو میگیرم می‌خوام باهاش یه کاری راه بندازم لطفاً راهنمایی کنید ممنون 

هیچی☹️

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موتور میتونی بخری اجاره بدی ‌فک کنم ۲ تا بشه خرید . ماهی ۳ حدودا میده ‌ 

میتونی انلاین شاپ بزنی اگر همت داشته باشی از ۱۰ ت تا  بالای ۱۰۰ میلیون ام میتونی دراری ‌ . 

میتونی بری دوره یه چیزی ببینی بعد اموزشش بدی به صورت مجازی و ویدیو هاشو بفروشی 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍
هرموتوری 3تون یا دو تاش سه تومان بعد به کی اجاره بدم؟

هرکدوم ۳ حدودا 

به شخص دیگ ‌اگهی میکنی کسی ک وسیله نداره میاد اجاره میکنه باهاش کار میکنه اخر ماها بهت اجاره میده . 

ولی خب پولش میگم چس تومنه رو هم شاید ۶ بشه تهش ۱۰ . با ۵۰ میتونی راحت کار شرو کنی . 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

کار آفرینی  و ایجاد کسب و کاری موفق

کسی و کار خودت رو بساز 💪

قابل توجه بانوان،دانشجویان و افرادی که به دنباله کار هستند❌

به صورت تمام وقت

پاره وقت

و نیمه وقت

با گوشی توی دستت از هرجای دنیا یه تجارت نوین آغاز کن

زهرا پورموسوی ۰۹۱۳۰۹۴۴۰۳۹