2777
2789
عنوان

پسرای دهه شصتی خائن

1273 بازدید | 86 پست

خائن از این جهت که بزرگترین خیانت رو‌ به دخترای هم نسل خودشون کردن 

خیلی هاشون با  اختلاف سنی زیاد با دهه هفتاد ، هشتادی ها ازدواج کردن 

هم تو اشناهای خودم ، هم تو نی نی سایت وقتی سن هاشون رو میگن دیدم 

خدایی درست نمیگم حتما اطراف شما هست اگه دقت کنید

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

بله دقیقا با ده سال از خودشون کوچکتر

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخصوصن ۶۹ ایا

از ۶۰ بگیر تا تهش 

ما ۶۱ یی داریم با ۷۲ ازدواج کرده

۶۷ ۶۶ یی داریم با ۷۴ ۷۵ ازدواج کردن 

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))

خب دخترای دهه هفتاد که قصد ازدواج دارن ولی پسرای دهه ۷۰ ک هنوز اکثر شون آمادگی مالی ندارن 

پس مجبورن با پسرای دهه ۶۰ ازدواج کنن

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

خوبید احیانا 

اون دهه هستادی پدر و مادرو عقل نداره جواب منفی بده ؟ عزیزم ببخشیدا کرم از خود درخته هیچکس بخصوص نسل جدید به زور ازدواج نمیکنن

مرا هزار امیدست و هر هزار تویی.🍁☔️😊
من دهه شصتم اتفاقا دخترای دهه شصت تو ذهنم خاصن

خودتون هم دهه ۶۰ هستین؟

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

دایی من دهه ۶۰ عه با دهه ۷۰ ازدواج کرد و بخاطر تحصیلات

حتما دهه شصتی پیدا نکرده ک با اون تحصیلات باشه و همزمان خانوادشم خوب باشن :|

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍