2777
2789
عنوان

خیانت کرده

238 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها.

شوهر دوستم بهش خیانت کرده. 

شوهرش یه دوستی داره که زنو بچه داره. این دوسته(احمد) یه خواهر مجرد ۳۶-۷ ساله داره که ازدواج نکرده تنها زندگی میکنه اسمش سمیه است و یه خواهر متاهل. دو سال پیش که تازه با این خانواده آشنا شده بودن  دوستم دیده که از طرف این دختره واسه شوهرش پیام استیکر قلب اومده اینم دعوا کرده این کیه (اون موقع خواهررو نمیشناخته) شوهرشم گفته خواهر فلانی متاهله و ... گفته احمد بهم گفت برسونش تا فلان جا و... منم بردم شمارمو داره. اینم گفته بهش پیام بده. شوهره هم پیام داده که شما به من اشتباه پیام دادید اونم گفته ببخشید. (در واقع شوهره آمار داده) دوستمم دیگه گیر نداده. الان بعد دوسال میگه وقتی شوهرش شیفت بوده یهو به دوستم پیام داده که"رفتی پیش سمیرا محو شدی مزاحمت نمیشم بای"  دوستم شوکه شده که سمیرا کیه پازلا رو کنار هم گذاشت که سمیرا خواهر متاهله سمیه است. شماره سمیه رو هم از طریق آشناها متوجه شدیم که دیگه کاملا شکش برطرف شد که خودشه. داستانش مفصله. دوستم دو تا بچه داره. میخوایم پدرشونو دراریم. کمکون کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم دیروز برام تعریف کرد که یبار تا مرز خیانت بهم رفته یعنی در اصل بهم خیانت کرده چندین بار ولی رابطه نداشته اینقدری از چشمم افتاده که اصلا برام مهم نیست و بهش هیچ حسی ندارم فقط از اینکه شوهرم چندشم میشه

من فقط نفهمیدم کی ب کی پیام داده گفته رفتی پیش سمیرا غیب شدی  یعنی با دوتا خواهرا هستش؟

شوهر دوستم میخواسته به دوست دختره پیام بده اشتباهی فرستاده واسه زنش. الان زنش متوجه شده که هنوز با همون دختررس که دوسال پیش واسه شوهرش استیکر قلب داده بوده

شوهر منم دیروز برام تعریف کرد که یبار تا مرز خیانت بهم رفته یعنی در اصل بهم خیانت کرده چندین بار ولی ...

خیلی کثافتن. اینم شوهرش میگفته میرم کار شب دیر میام. میگه لباس کار میپوشید اما دوش میگرفت میرفت میگفت اعتراض میکردم میگفت نمیخوام بو بدم

خیلی کثافتن. اینم شوهرش میگفته میرم کار شب دیر میام. میگه لباس کار میپوشید اما دوش میگرفت میرفت میگف ...

از کثافتم به اونور لجنن اینا لجن غصه نمی‌خورم چون اصلا دوستش ندارم که ناراحت بشم ولی از اینکه مثل احمقا دوماه با اون دختره بوده و من نفهمیدم خیلی از دست خودم حرصی ام