الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یاد بگیرید چه تو مجازی چ واقعی دل نشکونید درسته فضا مجازیه ولی رباط ک پشت اکانت ها نیست یک انسانه ک قلب و احساس داره.....امضام بمونه ب یادگار برا روزی که چندتا کاربر اینجا بهم تهمت زدن من بخشیدم ولی شاید خدا نبخشه...
صبا باهاش یکم بازی میکنم دیگه براش تی وی میزارم عذاب وجدان میگیرم
منم همین شرایط و دارم و بخاطر اینکه دومی سه ماهه مجبورم وقت بیشتری براش بزارم و احساس میکنم بزرگه کمی زود رنج و کم تحمل شده همش سعی داره توجه منو جلب کنه
تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
صبا باهاش یکم بازی میکنم دیگه براش تی وی میزارم عذاب وجدان میگیرم
طبیعیه که الان به خاطر شرایط سنی هاشون بیشتر از این نتونی باهاش بازی کنی. تا حدود یک سال دیگه هم کارت سنگینه اما بعدش هم تا حدودی کارت سبک تر میشه، هم اونا تا حدی میتونن با هم بازی کنند و هم اینکه بزرگه به سنی میرسه که میتونی بذاریش مهدکودک تا با همسن هاش بازی کنه و شادتر باشه.