2777
2789
عنوان

اونایی که دوتا بچه دارن بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 30 پست
عزیزم پسرای منم تفاوت سنیشون مثل بچه های شماس پسربزرگم 5سالنیمشه پسر کوچیکم دوسالو یک ماه منم حس شما ...

الان چطورن باهم ؟

وقتی کوچیک تر بودند پسر‌بزرگترت ارتباطش چه جوری با بچه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دختر دارم وقتی مثلا از بزرگه نظر بخوام نظر کوچیکه روهم میپرسم یا سعی میکنم لباساشون شبیه هم ...

میشه فاصله سنیشون بگی

واینکه از کی تقریبا پذیرفت و باهم مچ‌شدن؟

فاصله سنی بچه های شما چقدره؟

4سال

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
من ۴ تا بچه  دارم همشونم کوچیکن  واین عذاب وجدان هررو زو هر شبمه

عزیز دلم هزارماشالله بهت خدا ببخشه بهت

من نمیدونم واقعا قدیمم مادرا انقدررر درگیر بودن با اینکه تعدا گد بچه هاشون حداقل ۲ تا بود

عزیزم این عذاب وجدان طبیعیه.منم ک پسر بزرگم ۵سالش بود دخترم دنیا اومد همین حسو داشتم وحشتنااااک عذاب وجدان داشتم خیلی روزای بدی بود و الانم ک دختر ۱سالشه همین حس هنوز باهامه.درسته آدم ب یه اندازه دوسشون داری اما ناخودآگاه توجه و وقت تقسیم میشه روی دوتا.اما خوب ب نظرم یکم زیادی حساس هستیم چون باز یه خوبی هایی هم داره مخصوصا وقتی بزرگتر بشن.شمام سعی کن وقتایی ک کوچیکه خابه با بزرگتره بازی کنی و وقتی بزرگتره خابیده کارای خونه رو کنی.درکل مدیریت این موضوع یکم سخته اما نشدنی نیست

میشه فاصله سنیشون بگی واینکه از کی تقریبا پذیرفت و باهم مچ‌شدن؟

دختر بزرگم ۱۴ دختر کوچیکم ۷ سالشه 

کوچیکه یکم حسود بود واسه همین با دختر بزرگم هی صحبت میکردم کوتاه میومد 

نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره ...
الان چطورن باهم ؟ وقتی کوچیک تر بودند پسر‌بزرگترت ارتباطش چه جوری با بچه؟

وقتی تازه به دنیا اومده بود همش حسودی میکرد توو شلوارش جیش میکرد  الان هم بیشتر باهم دعوا میکنن پسربزرگم اسباب بازی هاشو میچینه بازی کنه باز کوچیکه میره بهم میریزه  گریه پسربزرگمو درمیاره که چرا وسایلامو بهم میریزه  موندم چیکارکنم این وسط 😕😕

میشه یه صلوات مهمونم کنی💙💙

همش به این امیدم که کوچیک دوسالش بشه درک‌وفهمش بره بالا باهم همبازی بشن

بعد بعضی وقتا میبینم پسر بزرگم میاد لپشو محکم فشار میده یا شکمش فشار میده با خودم میگم زهی خیال باطل عمرا بتونن مسالمت امیز زندگی کنن

وقتی تازه به دنیا اومده بود همش حسودی میکرد توو شلوارش جیش میکرد  الان هم بیشتر باهم دعوا میکنن ...

واییی امروز پسر کوچیکم ۴ ماهشه دست مینداخت به داداشش بعد پسر بزرگم میگفت مامان داره منو میزنه

وقتی تازه به دنیا اومده بود همش حسودی میکرد توو شلوارش جیش میکرد  الان هم بیشتر باهم دعوا میکنن ...

وای بچه های منم همش دعوا دارن. پسرم پیش می‌ره. دخترم دو سالشه.انقد درس و مشق داره. کوچیکه همش از دستش میگیره. مثل تمام دفترا و مدادای پسرم براش گرفتم اما فقط اونی رو که پسرم می‌نویسه می خواد. یا مدرسه جایزه و کاردستی میده دعواشون میشه. گاهی عصرا همسرم با خودش می‌بره پسرم کاراشو می‌کنه.

کلا دختر من خیلی زورگو هست. امروز لباسامو پوشیدم از خونه فرار کنم😂😂