2777
2789

جفتمون کارمندیم و حقوقمون ۱۰ تومنه هنوز عروسی نکردیم و عقدیم و فقط و فقط یه ماشین داریم😔😔😔😔 نه پول جهیزیه داریم و نه پول عروسی گرفتن ، بچه ها من دارم افسردگی شدید میگیرم ما سنمون ۳۳ ساله و کم نیست، از آینده وحشت دارم، دیشب داشتم به شوهرم میگفتم میای باهم خودکشی کنیم؟ گفت آره 😭😭😭😭اونم داره افسرده میشه شما بگید من چطور و به چه امیدی به زندگی ادامه بدم😔😔😔

تو رو خدا بس کنید دیگه، آخه خانوم عبی واقعی که الان داره واسه عبی غش و ضعف میکنه، من بیچاره نشستم یجا نارنگی مو میخورم.... 

سنتی ازدواج کردید ؟ مگ نمیدونستید شرایطتونو ؟ 

رید ن تو مملکت ..  

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کدوم ده تومن حقوق دارید با باهم ده تومن؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سنتی ازدواج کردید ؟ مگ نمیدونستید شرایطتونو ؟  رید ن تو مملکت ..  

نه دوست بودیم 

مگه شرایط دو سال پیش اینجوری بود اگر میدونستم اینجوری میشه غلط میکردم ازدواج کنم😭😭😭😭

تو رو خدا بس کنید دیگه، آخه خانوم عبی واقعی که الان داره واسه عبی غش و ضعف میکنه، من بیچاره نشستم یجا نارنگی مو میخورم....