2777
2789
عنوان

اضطراب شدید بی دلیل!

184 بازدید | 4 پست

الان کمتر از دو هفتس اینطوری ام البته قبلش به خاطر درد گردنم و... استرس داشتم که نکنه بیماری بدی گرفتم (چون پدرمو به خاطر سرطان از دست دادم) آزمایشم دادم یک ماه پیش تیروئیدم ۷ بود ولی متخصص گفت طبیعیه واسه سنت 

الان دوباره فردا می خوام آزمایش بدم... 

ولی الان اضطرابه پدرمو درآورده 😓 از خواب پا میشم تپش قلب دارم بعدشم دست و پام همش یخه و می لرزم حالت تهوع و معده دردهم کلافم کرده 

همش حالم بهم میخوره البته (بالا نمیارم) 

هیچی ام از گلوم پایین نمیره 

فقط دلم میخواد یه جا بی افتم و بخوابم حوصله هیچیو ندارم 😭

به نظرتون چرا اینطورم باید چیکار کنم خیلی اذیتم

با خدا رفیق بشو:)🌱

پانیکه

فقط باید وقتتو پر کنی

بی دلیل هم نیست

بخاطر تلنبار شدن استرس ها در طولانی مدته

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

اظطرابت ریشه در ترسهات داره

ترس هم از خودمحوری میاد خودمحوری هم جایی باشه خدا محوری نیست پس سهم خودتو انجام بده بعد بسپار بخدا دنبال نتجه دلخواهت نباش

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان