2777
2789

چرا برا بیماری و آسیب دیدگی جسم فانیشون راحت میرن بیمارستان و میلیون میلیون خرج میکنن

ولی اگه روانی باشن کسر شأن میاره براشون تا برن خودشونو درمان کنن؟🙂🙄

🦕🚶如果有一天我成为这个世界的画家,我会毫不悲伤地杀死这个世界 :)                                                               

خجالت که نه اکثرا چون درمان نمیشه میلی ندارن برن

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همونقدر که به جسمشون اهمیت میدن به روانشون اهمیت میدادن اینقد ظلم نبود ت دنیا 🙂🚶

چون جا نیفتاده

خدا بیامرزه دکتر قریب رو،سریالشو ببینی انگشت بدهن میمونی اون زمان برای مریضی جسمی هم نمیرفتن پیش پزشک،بهزار علت خرافی.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

چون روانی، دیوانه و ... به عنوان فحش استفاده میشه. دیروز تو یه تاپیک گفتم شاید افسردگی باشه، یه نفر گفت چرا توهین میکنی؟!!!!!

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
چون روانی، دیوانه و ... به عنوان فحش استفاده میشه. دیروز تو یه تاپیک گفتم شاید افسردگی باشه، یه نفر ...

/: 

وای من فکر کنم به اندازه کل جمعیت ایران رفتم روانشناس و روانپزشک هنوزم که هنوزه داغونم 🤣🤣🤣🤣🤣

برو طب اسلامی 

اگه سودات زیاد باشه نا خود آگاه اعصابت داغون میشه خودم امتحان کردم راست می گن و یا اگه صفراوی باشی خیلی زود جوش میاری خلاصه اگه حوصله داری تو نت هم هست

خواب بعد از اذان عصر یعنی الان برای اعصاب بده خودم تجربش کردم 

/: 

صد سال دیگه حداقل طول می‌کشه تا فرهنگش جا بیفته 

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد! 
برو طب اسلامی  اگه سودات زیاد باشه نا خود آگاه اعصابت داغون میشه خودم امتحان کردم راست می گن و ...

دروغ چرا خیلی به طب اسلامی و طب سنتی اعتقاد ندارم عزیزم...

شاید بعدا امتحان کنم نمیدونم واقعا

ولی روانشناس رفتم هیچ نتیجه نگرفتم :)))

روانپزشکم دارو میداد که میرفتم رو ابرا ولی خب یه جوری بود منگ بودم