معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که بهسوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنانکه دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو میخواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانیات، ای مهربانترین مهربانان.
چون روانی، دیوانه و ... به عنوان فحش استفاده میشه. دیروز تو یه تاپیک گفتم شاید افسردگی باشه، یه نفر گفت چرا توهین میکنی؟!!!!!
جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!
وای من فکر کنم به اندازه کل جمعیت ایران رفتم روانشناس و روانپزشک هنوزم که هنوزه داغونم 🤣🤣🤣🤣🤣
برو طب اسلامی
اگه سودات زیاد باشه نا خود آگاه اعصابت داغون میشه خودم امتحان کردم راست می گن و یا اگه صفراوی باشی خیلی زود جوش میاری خلاصه اگه حوصله داری تو نت هم هست
خواب بعد از اذان عصر یعنی الان برای اعصاب بده خودم تجربش کردم
جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!