2777
2789
عنوان

بعدازدوتادختر واقعادیگه یه پسرلازمه

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 153 پست
تعداد اقدام ربطی به جنسیت ندارع این لینک که بهت میدم طبق این من ماه اول اقدام پسر باردار شدم به این ...

ماپنج ساعت قبلش پیشگیری کردیم وبعدازپنج ساعت اقدام کردیم که چندجانوشته بود اگرفاصله کمتراز۱۲ساعت بشه اسپرم ضعیف میشه ودخترمیشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تاپیک همه چی رو یاد داده نگاه به تعداد صفحات نکن اموزشاش اوله بقیه جواب گرفتناشونو نوشتن روش استفاده از کیتم یاد داده بعد تعداد اقدام اسپرم و قوی می‌کنه نه اون اقدامی که تو کردی دو بار 

من یک شب در میان رابطه داشتم از فردای پریود نزدیک تخمک گذاری هرشب روزای تخمک گذاری صبح و شب چون هرچی رابطه بیشتر میشه تولید اسپرم می‌ره بالا از رابطه سوم به بعد 

این تاپیک همه چی رو یاد داده نگاه به تعداد صفحات نکن اموزشاش اوله بقیه جواب گرفتناشونو نوشتن روش است ...

راستی من یه آندومتریوز ۷ سانتی هم داشتم که با این تاپیک ماه اول پسر باردار شدم 

مرسی عزیزم لطف کردی

خواهش میکنم منم بخاطر شوهرم اقدام کردم پسر آوردم ولی انقد شیرین و شیطونه فکر نمی‌کردم پسر داشتن انقد لذت داشته باشه یدونه ام دختر دارم

انشاالله خدا به زودی یه پسر خوشگل و سالم  نصیبت کنه ❤️

[QUOTE=265463652]خواهش میکنم منم بخاطر شوهرم اقدام کردم پسر آوردم ولی انقد شیرین و شیطونه فکر نمی‌کردم پسر داشتن انقد ...[/QUOTخداحفظشون کنه من دوسدارم یه پسرخیلی خیلی شیطون داشته باشم ولی این ماه میگم برام قرص بیاره ایشالاماه بعداقدام میکنم چون احساس میکنم اینم دخترمیشه

من میدونم دخترشه زندگیم خراب میشه ولی اگه پسرشه زندگیم ازاین روبه اون رومیشه 

ولی شما تعیین‌کننده جنسیت نیستید مرد تعیین‌کنندست 

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
منم بخاطرهمین میترسم دخترشه چون اسپرم ضعیف شده واینکه میگم این ماه دیگه اقدام نکنیم شاید اون یبارنگر ...

وای ما هر شب رابطه داشتیم کاش دختر شه بخدا ارزومه دختر شه و هر شب خواب میبینم پسر دارم،کاش خدا دو تا دختر بمن میداد میمردم واسشون🥺

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️