2777
2789
عنوان

عکس سرسفره هاتون ببینیم چه مدلی بیشتر قشنگه

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 28 پست
بابا منظورش ظرف سرویس غذاخوریتونه ن میز یلدایی

😂😂😂😂

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو میدونی من معتاد لواشکم و این امضارو گذاشتی😭😭😭🥺

ببشید که🥲🩶

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
سرویس و گوشیم عشقش کشید نوش ت😐

🤣🤣

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
نه عزیزم سرسفره پذیرایی میگم

اوکی

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
متاسفانه از رو اسکلیم ۱۲خریدم😒گفتم بعدا بقیشو میخرم اما ازین مدلی پیدا نکردم مجبورم یه سرویس ۲۴ ارک ...

میتونی به مغازه دار ی که بیشتر ازش خرید میکنی سفارش کنی بگی از این مدل میخوای شاید خدایی کرد و واسه فروش آوردن توم خریدی چون خیلی قشنگه