2777
2789
عنوان

دخترم همش بالامیاره😭

152 بازدید | 16 پست

دخترم یکو نیم سالشه دیروز اومدم خونه مامانم دیشب تب داشت تاصب الانم شکمش باد کرده نمیتونه دشویی کنه تب هم داره همشم بالامیاره بهونه گیری هم میکنه فعلا نمیتونم برم دکتر تورو خدا اگع تجربع دارین بگید چیکار کنم بهترشه 

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏

هیچی فعلا تبشو کنترل کن چیزی هم بهش نده بخوره تا معدش اروم بگیره 

اگه اینستا یا تلگرام داری وویس دکتر ظریفی درمورد تهوع کودک رو گوش کن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکم پونه دم کن بده بهش با نبات، بالا آوردنش خوب شد، برا کار کردن شکمشم یه کوچولو گل محمدی دم کن دو تا قاشق چایی خوری بده بهش

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم
اين شربتا تاريخ مصرف دارن ب نظرتون من تو خونه داشتم دادم

تا چندماه میشه استفاده کرد منم هر بار جدید نمیگیرم همون قبلیارو میدم فقط سوسپانسیون ها رو یه هفته بیشتر نمیشه نگه داشت

اگه با آب سرد باشه یبوست میاره ولی اگه خاکشیر با آب گرم بهش بدی یبوستش برطرف میشه و تبش قطع میشه&nbs ...

وای دستت درد نکنه عزیزم چشم الان میرم میدم 

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏