2777
2789
این ماه من بعد  پاکی.  احساس کردم. خیلی درد تخمدان دارم و میل جنسی بالا.  رابطه داشتم ...

خب خداروشکر چون اسپرم 6 روز زنده میمونه

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سی م موعدمه فعلا ک خبری نیس ،دیروز بی بی چک زدم ی هاله خ کمرنگ افتاد حالا نمیدونم بخاطر امپول آزادسازی ک زدم بخاطر اونه یا واقع باردارم 

امروز میخاسم برم آز ک برف اومد و نشد 

من یه دختر ۸ ساله دارم. برای دخترم توی اقدام اول بار ار شدم  توی دومی هم تقریبا ار پارسال این ...

منم ی دختردارم ۱۰سالشه دوس دارم باردارباشم ولی اگ نباشمم مهم نیست چون سختمه شرایط و انتظار و همه چی.. ولی اگ خدا ی بچه سالم و صالح بده ممنونشم

یا رب نظر توبر نگردد
منم سی م موعدمه فعلا ک خبری نیس ،دیروز بی بی چک زدم ی هاله خ کمرنگ افتاد حالا نمیدونم بخاطر امپول آز ...

انشاالله که هستی.همه ی ماه یه طرف این چند روز مونده به موعد یه طرف خوشبحالت که رد شده

من پریودیم نامنظمه امکان دارع بارداری باشه؟

منم از وقتی اقدام کردم نامظم شده دوسه روز ابن ور اون میشه

این سری هم گفتم پریود میشم. ۴ روز تاخیر داشتم

نمیخواستم بی بی بزنم

گفتم یا پریود میشم یا باردار بودم بعد ده روز  دیگه معلوم میشع

روزه گرفته بودم.  گفتم اگه بار دار باشم باطلش کنم چون خیلی گشنم بود. ظهر بی بی زدم مثبت شداصلا باورم نمیشد

انشاالله که هستی.همه ی ماه یه طرف این چند روز مونده به موعد یه طرف خوشبحالت که رد شده

انشالله دامن شما هم سبز بشه 

فک میکنم اینک عقب انداختم بخاطر امپول و داروهایی هس ک استفاده کردم نمیدونم شایدم باردارم

انشالله دامن شما هم سبز بشه  فک میکنم اینک عقب انداختم بخاطر امپول و داروهایی هس ک استفاده کرد ...

خواهرشوهرم آمپول زده بود پریروز سر موعدش پریود شد احتمالا بارداری که نشدی