2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها ماهی که کلا بیخیال شدم.   و نمیخواستم   بار ار ش م  خودمم موندم چحوری   ...

اتفاقا چون بیخیال بودی ارامش بیشتری داشتی 

استرس خیلی تاثیر منفی داره تو اقدام ها 

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
مبارکههه🥺🥺منم دعا کن ۴ روز دیگه موعدمه🥲

ان شا الله باردارباشی من یبار ی هفته پیش رابطه پرخطرداشتمپریودیم منظم نیست (چون تابستون ی سقط خودبخودی داشتم بعداون نامنظم شد) خلاصه منظم نیست ک بدونم موعدم کی هست ولی فک میکنم ک ازموعدم گذشته 

یا رب نظر توبر نگردد

دقیقا منم از استرس 6 ماه درگیر بودم ماهی که گفتم هرچه بادا باد همون ماه باردارشدم 😍

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی

من یه دختر ۸ ساله دارم. برای دخترم توی اقدام اول بار ار شدم

توی دومی هم تقریبا ار پارسال این موقع ها تصمیم گرفتم.  اما. همه جیو در نظر داشتم. فلان روز نمیشه چون  روزای ممنونعس

فلان ماه نمیشه چون قمر در عقربه

تا اینکه تا دو سه ماه پیش که هیچ مشکلی از. روزا نبود

شرایط بود. یا همسرم نمیودم شرایطشو نداشت. یا اتفاقی میوفتاددمن استرس و اظطراب شدید داشتم

خلاصه که خیلی در گیر تخمک گذاری اینا میشدم

و اون روز رابطه نمیشد من خیلی عصبی میشدم

اره واقعا اصلا نمیشه بی خیال شد🙄

منم نمیتونم این ماه تخمک خوب داشتم همون روزی که آزاد شد اقدام داشتم حالا ببینم چی میشه 

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🕊️✨

این ماه من بعد  پاکی.  احساس کردم. خیلی درد تخمدان دارم و میل جنسی بالا.  رابطه داشتم  دوباره دوروز بعد یه بار دیگه

هفته بعد که فکر میکردم تخمک گذاری مه به نشانه اعتراض   رفتم خونه مامان چند روز موندم. این سری من لج وردم گفتم اصلا نمیخوام که باردار بشم

یه بار دیگه رابطمون نزدیک پریود بود

ممنون از تبریک همگی

ان شالله قسمت همگی بشه

ان شالله  همه منتظرا به  نی نی برسن

من تنها ماهی که استرس نداشتم و بی خیال بودم باردار شدم

دقیقا توی همون ماه رفتم ازمایش هورموتی و همه حور ازماش دادم که شد دو تومن. کلا زیرو بم خودنو در اوردم. هیچیم نبود