2777
2789
عنوان

کیا واسه پاکسازی و اتوی صورت رفتن ؟

4419 بازدید | 20 پست

راضی هستین ؟درما اف دقیقا چیکار میکنه ؟یا هر چند وقت یکبار نیاز میشه ؟

من صورتم با این که چربه ،ولی بخاطر جوش های سر سیاه زیر پوستی ،زبره.....میخوام ببینم اگه برم تاثیر داره با نه؟

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عالیه  من دوبار رفتم تا یکماه پوستم عالیه بعدش دوباره🤣من دیر ب دیررمیرم

عزیزم صورتتون روشن تر هم میشه ؟یا خط پیشونی و لبخند از بین میره؟

هنگامی که دری به روی انسان بسته می‌شود، بلافاصله در دیگری باز میشود... اما انقدر به در بسته خیره می‌شویم که در باز شده را نمی‌بینیم🔐
عزیزم صورتتون روشن تر هم میشه ؟یا خط پیشونی و لبخند از بین میره؟

من خواهرشوهرم ار اف میزد اره کمتر شد ولی میگم باید بری 

من اوین بار ک رقتم اصن برق میزدم صورتم روشن شد😅شوهرم گفت خیلی خوب شدی بعدش سفید میشدم ولی خوب ن مثل اول 😂اولین بار خیلی حال کردم

فقط جای خوب برو 

من خیلی دوست دارم اصن پوست نفس میکشه متاسفانه چون خواهرشوهرم دیر میره منم دیر میرم پاکسازی🤦‍♀️😐

من خواهرشوهرم ار اف میزد اره کمتر شد ولی میگم باید بری  من اوین بار ک رقتم اصن برق میزدم صورتم ...

وای عزیزم چقدر انرژی گرفتم با حرفات 😍پس حتما میرم ،نمیدونی چقدر کلافه م😒دست که به پوستم میزنم همش دون دونه 😩

کجاها انجام میدن

آرایشگاه ها

وای عزیزم چقدر انرژی گرفتم با حرفات 😍پس حتما میرم ،نمیدونی چقدر کلافه م😒دست که به پوستم میزنم همش ...

میدونم منم پوستم چربه و پر زیر سرسیاه🤣همش میگه چقدر حال میاد پوستت😂 خیلی خویه یرووو 

من اگه رانندگی بلد بودم حداقل ۳ ماه ی بار میرقتم🤣

فقط مراقبت بعدشم داشته باش هم ی جای مطمئن برو ک پوست صورتتو نبره و بسوزه 

میدونم منم پوستم چربه و پر زیر سرسیاه🤣همش میگه چقدر حال میاد پوستت😂 خیلی خویه یرووو  من اگه ...

من قول میدم ماهی یبار برم فقط تأثیر ببینم دیگه ول کنش نیستم از بس کلافه شدم 😅

عزیزم شما بار اول چقدر هزینه کردین ؟

درد هم داره؟

من قول میدم ماهی یبار برم فقط تأثیر ببینم دیگه ول کنش نیستم از بس کلافه شدم 😅 عزیزم شما بار اول چق ...

من ازم پرسید تا چقدر میخایی هزینه کنی و پیکج های مناسب موستمو گفت دیگه ۳۵۰ دادم 

ن دردش اوکیه فقط موقع تخلیه چوش و زیر پوستی یکم درد داره ک ازت میپرسه دردش زیاده یا ن من تحمل میکنم همیشه میگم فقط تخلیه بکن همشو😆🤣

من ازم پرسید تا چقدر میخایی هزینه کنی و پیکج های مناسب موستمو گفت دیگه ۳۵۰ دادم  ن دردش اوکیه ...

بخدا منم قول میدم تحمل کنم ،فقط تخلیه شن ،از بس زیادن خیلی هاشون خود به خود تا نصفه زدن بیرون😣😓کرم پودر هم خوب نمیشینه رو پوستم ،راستی گلم واسه جوش ریز قرمز هم خوبه؟

وای عزیزم ببخشید خسته ت کردم