2777
2789
عزیزم ورزش کردن خییییلی خییییلی مؤثره  هم هم شوهرت حتما ورزش کنین. هر شب. نه فقط در حد پیاده ر ...

اخه رازیانه پرولاکتینو بالا نمیبره من مرکز ناباروری که میرفتم گفت بالاست تو دو دوره نرمال شد 

اخه رازیانه پرولاکتینو بالا نمیبره من مرکز ناباروری که میرفتم گفت بالاست تو دو دوره نرمال شد 

ایناشو نمیدونم عزیزم. پس نخور خدایی نکرده مشکل ایجاد نکنه برات. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان داشت. فولیکولاش فکر میکنم ریز بودن. می‌گفت با دارو تازه 4 و 5 می‌شده.  اسپر ...

پریودیش منظم بود؟

ما از نظر پزشکی میگن سالم هستین برا همون میخوام برم داروگیاهی

حتما طب سنتی پیگیر باش  اگه تعریف اونجا رو شنیدی برو عزیزم    یکی از اقوام بعد ۱۵ سال دوا و دکتر با مراجعه به طب سنتی و اصلاح سبک زندگی باردار شد  البته اون تهران پیش یکی از طبیب های حاذق رفت نمی دونم کی بود      و یکی هم با طب اسلامی باردار شد  شماره نمایندگی طب اسلامی شهرتون رو پیدا کن و تماس بگیر