2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینطور گنگ حرف میزنی، کسی هم باشه نمیتونه جواب بده.  من نمی‌فهمم چی داری میگی.  فق ...

خانم طبیب ملک الشعرای بهار ۱۳ جهاد ۴ هستش مال ناباروریه 

کسی هست که رفته باشه پیشش

مشکلت چیه عزیزم؟

تخمک گذاری ضعیف که حتی با دارو فولیکولام رشد میکنه ولی باردار نمیشم فک کنم اصلا تخمک گذاری نمیکنم دو بار هم ای یو ای شدم منفی شد نمیدونم چیکار کنم میخوام طب سنتی رو امتحان کنم

خانم طبیب ملک الشعرای بهار ۱۳ جهاد ۴ هستش مال ناباروریه  کسی هست که رفته باشه پیشش

خواهر من اونجا رفت اصلا راضی نبود. 

البته نه از تخصصش چیزی نگفت. از رفتار بنده خدا ناراضی بود. حالا نمیدونم همین خانوم طبیب بود یا فامیلش چیز دیگه بود ولی همون طب ثامن خیابون جهاد رفت. 

میگفت انقد بد باهام رفتار کرده گفته اوه اوه داغونی که، شوهرتم که مثه پراید غراضه میمونه که چهار تا چرخش پنچره. با چشم گریون اومده بود بیرون گفت دیگه هم اگر بمیرم نمیرم اونجا. 

خواهرم پیش دکتر غلامحسین ارندی رفت. بعد دو نسخه، دوبار مراجعه باردار شد. 

خواهر من اونجا رفت اصلا راضی نبود.  البته نه از تخصصش چیزی نگفت. از رفتار بنده خدا ناراضی بود. ...

ارندی عالیه ولی نمیشه نوبت گرفت . خواهرتون چه جوری نوبت گرفت و مال چند سال پیشه این قضیه؟

تخمک گذاری ضعیف که حتی با دارو فولیکولام رشد میکنه ولی باردار نمیشم فک کنم اصلا تخمک گذاری نمیکنم دو ...

عزیزم ورزش کردن خییییلی خییییلی مؤثره 

هم هم شوهرت حتما ورزش کنین. هر شب. نه فقط در حد پیاده روی ها. 

هر روز صبح ناشتا عسل سیاهدونه بخورین. 

هر شب قرص فولیک اسید و هر ظهر قرص زینک پلاس بخورین. 

خودت دمنوش رازیانه هر روز عصر بخور و به شوهرت دمنوش کاسنی بده. 

گوشت گوسفند و ماهی و تخم نرغ و مغزها و غسل و سه شیره هم زیاد مصرف کنین. 

انشالله زود نی نی دار بشی گلم. 

خواهر من اونجا رفت اصلا راضی نبود.  البته نه از تخصصش چیزی نگفت. از رفتار بنده خدا ناراضی بود. ...

اره میگن خیلی بد اخلاقه ولی تخصصش خوبه خوب من یه دکتر سه ماه پیش رفتم گفت هر دو تاتون سالم هستین 

مشکل خواهرت چی بود؟

ارندی عالیه ولی نمیشه نوبت گرفت . خواهرتون چه جوری نوبت گرفت و مال چند سال پیشه این قضیه؟

الان بچه ش سه سالشه. 

فکر کنم حضوری نوبت می‌گرفت. به تمام سختی هاش ارزش داره. 

و اینکه فقط دفعه اول نوبت گرفتن سخته. بعد از اون دیگه خوذش واسه مراجعه  بعدیت نوبت میذاره 

اره میگن خیلی بد اخلاقه ولی تخصصش خوبه خوب من یه دکتر سه ماه پیش رفتم گفت هر دو تاتون سالم هستین&nbs ...

تنبلی تخمدان داشت. فولیکولاش فکر میکنم ریز بودن. می‌گفت با دارو تازه 4 و 5 می‌شده. 

اسپرم شوهرش هم مشکل داشت.