باشوهرم همش دعوا دارم دیگه از زندگی خسته شدم هرکاری میکنم باهم تفاهم نداریم مطمعنم دیگه نمیشه ادامه داد اگه طلاق بگیرم از اینهمه عصاب خوردگی و جرو بحث جفتمون راحت میشیم مشاوره هم نمیاد باهاش ادامه ندم بهتره ولی میترسم از حرف این و اون شما بگید بهترین راهکارچیه؟
گفته بودم که اگربوسه دهی توبه کنم،بوسه دادی وچوبرخواست لبت از لب من،توبه کردم که دگرتوبه ی بیجانکنم.استخراج:1توبه ی گرگ مرگ است دیگر به چشمان هم اعتمادی نیست ۲هرکی گفت 💋بده ،ندیم.حرف زدیم عمل کنیم وتوبه ی بیجانکنیم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اوضاع منم همینه اگه مامانم نبود خیلی وقته مثل سگ میذاشتمش کنار حیف که میترسم مامانم آخر عمری دق کنه به زور با سیلی صورتمو سرخ نگه داشتم خسته شدم از رفتارای بچه گانه ش صبح تا شب عین زندانی تو این خراب شده تنهام نه میذاره تنها جایی برم نه حق دوستی با کسی دارم فامیلام هم نمیان خونم از بس گند اخلاقه و خونه هیچکس نمیره فقط خانواده خودشو دوست داره عوضی خدا ازشون نگذره زن میگیرن که عقده هاشون خالی کنن
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤
كليپ هاي دكتر حميد حبشي سرچ كن توي گوگل راه حل ميده نحوه حرف زدن با مرداي بي منطق و لجباز ياد ميده، خود دكتره شخصيت جذابي نداره ولي صحبتاشو گوش كن راه حلاش خوبه يعني كسي با حرفاي اون پيش بره خيليييييييي از مشكلات زندنيش حل ميشه خيليييييي زيااااااد
لطفا براى حاجتم صلوات بفرستيد🌱 اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱 ١٤٠٤/٠٤/١٦
هیچی دو نفری نیستند که با هم صد در صد تفاهم داشته باشند . سعی کنید با هم دیگه بسازید. مشکلات رو ریشه یابی کنید و برای رفع کردنش تلاش کنید . طلاق اخرین راهه.
بشین زندگیتو بکن هیچ چیزی سخت تر از خیانت و اعتیاد نیست
آدمی که اعتیاد داره باز میگی طرف مریضه معتاده کاراش و رفتاراش دست خودش نیست تحت تاثیر موادمخدر اما کسی که سالمه چشه دیگه کرم میریزه از سوراخ دیوار هم مشکل و ایراد پیدا میکنه
در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤