2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من همیشه برای مهمان غذای خوب درست میکنم. 

ولی مادرشوهرم توی عمرش یک بار درست مهمانی نکرده. 

مادرم میگه مادرشوهرمن  گدای یک مرغه.. 

اولین بار خونه ما اومدن مرغ بریان و قیمه و کلی غذا گذاشتیم جلوشون ولی من رفتم خونشون فقط یک سیرابی پخته بود!!! جیگر سفید هم قاطیش بود.. هیچ وقت برای مهمون ارزش نمیزاره. 

وضعش خوبه. ولی یک دیس برنج سفید و دو تا پیاله خورشت قیمه. و چهار تا پیاله ماست. این آخرش بود. 

خیلی قشنگه افرین واقعا  راستش کیک میپزم

قربونت   کیک هم خوبه اما سر سفره دسر یه چیز دیگه است   این سفره ی منه البته دیر عکس گرفتن یکم بهم خورد  بنظرم کل غذا یه طرف اون دسر لیوانی ها یه طرف  واقعا دوست دارم

مارک پودر ژله خیلی مهمه   همیشه آیدین و فرمند بخر  میزان آبش هم نباید زیاد باشه  ...

کلا سردو گرم رو هم فقط ی لیوان نیم اب بسه؟؟؟

من دو لیوان نیم میریزم.ی لیوان سرد ی لیوان داغ

حجمش کم نمیشه اگ اب کم بریزم؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
کلا سردو گرم رو هم فقط ی لیوان نیم اب بسه؟؟؟ من دو لیوان نیم میریزم.ی لیوان سرد ی لیوان داغ حجم ...

آره  یه لیوان آب جوش نصف لیوان آب سرد   دو و نیم لیوان خیلی زیاده  حجمش یکم کمتر میشه اما در عوض ژله خیلی خوب از قالب خارج میشه

قربونت   کیک هم خوبه اما سر سفره دسر یه چیز دیگه است   این سفره ی منه البته دیر ...

اقااااتولو خدا یاد من بده🥺🥺🥺🥺🥺لیوانی هارو

اگ‌عشقم اومد خاستگاری برا مادرشوهرم درست کنم😍😍😍🫂💜

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
کلا سردو گرم رو هم فقط ی لیوان نیم اب بسه؟؟؟ من دو لیوان نیم میریزم.ی لیوان سرد ی لیوان داغ حجم ...

هر کاری کردم اون پستت ریپلای نشد   چشم 😍😂 ان شاالله عشقت بیاد خواستگاریت کلی خوشبخت شی عزیزدلم 🥰💖

هر کاری کردم اون پستت ریپلای نشد   چشم 😍😂 ان شاالله عشقت بیاد خواستگاریت کلی خوشبخت شی ع ...

مرسی عزیزم😘😘😍❤