2777
2789

دختر یازده ماهم آبریزش بینی داره و عطسه میکنه و تبش روی 37/5هست احساس میکنم سرما خورده...حالا سوالم اینه شما به جز دکتر بردن و دارو دادن چه کارها و خوراکی های خونگی برای زودتر خوب شدن بچه ی زیر یکسال میکنید ؟؟ لطفا کمکم کنید من تجربه ای ندارم بچه اولمه   

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

بچه زیر یک سال فقط دکتر

چون بدنش ضعیفه و سیستم ایمنیش تکمیل نشده

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولا سر خود هیچی به بچه ت نده. بخور سرد روشن کن دائم تو خونه بینی ش رو اسپری سدیم کلراید بزن

دستگاه بخور سرد ندارم چیکار کنم ؟

😔

امشب سعی کن تبشو‌کنترل کنی

فردا اول وقت ببر دکتر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بخور بزار خونه ،قطره منتول بریز تو بالش و لباسش ،دست و صورتش را گلاب بزن 

چشم اتفاقا این قطره ی منتول را خیلی شنیدم خوبه 

فقط یه سوال تب را نمیبره بالاتر ؟؟

از چه عددی رفت بالاتر خطر داره ؟؟؟؟؟؟

۳۸