2777
2789
عنوان

تاپیک های قدیمی...

217 بازدید | 15 پست

بعد از مدتها اومدم اینجا و خیلی از خاطرات برام زنده شد

تاپیک هایی توی ذهنم مونده که نمیدونم راست بودن یا دروغ؛ و حال استارترهای اون تاپیک ها چطوره؟

یکی از اون تاپیک ها با این عنوان بود:

دیشب خودکشی کردم ولی نمردم!

داستان خانمی بود که تو ۱۶سالگی به اصرار خودش و با وجود مخالفت خانواده با کسی که عاشقش بود ازدواج کرده بود و یه دختر ۳ساله داشت اما شوهرش خیانت میکرد و با دوستش بوتیک زده بودن اما خانم بی خبر بود و از طریق اقوام فهمیده بود و قرص خورده بود که خودکشی کنه اما اتفاق خاصی براش نیفتاد!

یکی دیگه از تاپیک ها داستان زندگی دختری بود که به زور مادرش با همون پسرخاله ای ازدواج کرده بود که موقع بچگی  چند دفعه بهش تجاوز میکنه و بعد از ازدواج بخاطر عدم علاقه به همسرش با پسرهای زیادی وارد رابطه میشه، یه پسر کوچولو داشت و مطمئن بود که پسرش از شوهرشه

آخرین رابطه اش با یه مرد متاهل به اسم مسعود بود که وقتی تاپیک زد گفت با مسعود کات کرده و میخواد توبه کنه و خیلی پشیمونه‌از روند زندگیش...

تاپیک‌دیگه ای که یادمه خانمی بود که مشکل نازایی داشت و تحت درمان بودن .توی مسیر رفتن به دکتر همراه با همسرش بوده که گوشی همسرش زنگ میخوره و تماس به نظر مشکوک بوده،خانم شک میکنه و به زور گوشی رو میگیره و ...

بعدا پیگیری میکنه و میفهمه دوست دختر شوهرش در واقع یه خانوم متاهل هست که بارداره! به محل کار اون شخص میره و باهم دعواشون میشه و (اگه اشتباه نکنم) دوست دختر شوهرش بهش میگه به سیدالشهدا ازت نمیگذرم که به من تهمت میزنی! و الباقی ماجراها...

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش خونده بودم چقدرجنجالی بوده 

جو الان سایت عجیبه

مدام تاپیک های حس ششم...

از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم؛سعی میکنم فقط وقتی کامنت بذارم که از نوشته ام مطمئن باشم
یه تاپیکی بود الانم هست خانمی که سرطان داشت وفوت شد وهنوز دوستانش تاپیکش رو زنده نگه داشتن

لینکشو دارید؟

یه تاپیکی بود الانم هست خانمی که سرطان داشت وفوت شد وهنوز دوستانش تاپیکش رو زنده نگه داشتن

برام میفرستی بخونم؟

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

تاپیک لباسهای ایگوآنا...

اگر اشتباه نکنم ایشون توی دفتر سینمایی کار میکرد.وقتی صحبت در مورد بازیگرها میشد از اخلاقیات و رفتارشون تعریف میکرد

یکبار حرف از حامد بهداد شد همون موقع عکس حامد رو جلوی دفتر سینمایی رو گذاشت توی سایت 😃

یه تاپیک معروف هم داشت از لباسهای خودش و خرجی که برای خریدشون میکرد 

واست پیدامیکنمش خیلی دردناک وقشنگه تاپیکاش با کاربری قبلیم داشتمش

قد167 وزن76وزن دلخواه 67

تاپیک های هارلی کویین که همشون معروف و پربازدید بودن ولی در نهایت یکی از تاپیک ها خیلی جنجالی شد و با فحش و دعوا ترکید

و هارلی دیگه دیده نشد☹️

یکی از تاپیک هایی که اعصابم رو خیلی خورد کرد داستان عاشقانه خانمی بود که توی عقد باردار شد ولی بخاطر مشکل ژنتیکی بچه رو سقط کرد

موقع سقط به همسرش رفتن شمال تا خانواده ها متوجه نشن

بعدا عروسی گرفتن و رفتن خونه خودشون و چندوقت بعد خانم باردار شد

با اینکه همیشه رابطه عاشقانه ای با شوهرش داشتن ولی به رابطه شوهرش و زن برادر خودش شک میکنه و یکبار که شوهرش از خونه بیرون میره تعقیبش میکنه و چیزی رو دید که نباید میدید

شوهرش به خونه ی برادر زنش میره،خانم طاقت نمیاره و میره زنگ در رو میزنه

وقتی در باز میشه شوهرش و زن برادرش هردو شوکه میشن،شوهرش با التماس دنبالش میره که بخدا چیزی بین ما نیست و این حرف ها

خانم هم رفته بود خونه مادربزرگش و توی بغل مادربزرگ حسابی گریه کرده بود ولی نتونسته بود توضیح بده که مشکل چیه

مادربزرگ هم به خیال اینکه نوه اش مشکل مالی و سختی بارداری داره نصیحتش کرده بود که همه از این مشکلات دارن و صبور باش و...

واست پیدامیکنمش خیلی دردناک وقشنگه تاپیکاش با کاربری قبلیم داشتمش

ممنون عزیزم