2777
2789

عقدم ؛ چندروز دیگه شوهرم عمل داره 

چون به اختلاف خوردیم و تا پای طلاق رفتیم چندماهه پیش

نه خانوادش تماسی با من دارن و نه من با اونا 

پشت سرمم حرف زدن 

حالا شوهرم یه عمل خیلی جزیی و کوچیک داره 

بابت اینکه رفت و امد نمیکنم با خانوادش هم خیلی در عذابه 

منم نشستم باهاش صحبت کردم و گفتم اشتباه کردی اجازه دادی خانوادت دخالت کنن یا حرف بزنن و ... نه بخاطر خانوادت با من دعوا کن نه به خاطر من با خانوادت 

من اینجوری نمیتونم زندگی کنم و از خاله زنک بازی بدم میاد و اینحوری به خودت و خانوادت سرد میشم و نمیتونم باهاشون حتی حرف بزنم و ....

گفت اره راست میگی و ایشالا باهم مدیریت میکنیم و خصوصی زندگی میکنیم و ....

حالا یه عمل خیلی جزیی و کوچیک داره 

حدود ۶ ماهه خونشون نرفتم 

حالا برم خونشون دیدنش ؟؟؟ 

چی ببرم ؟ 

من بودم نمیرفتم داخل بیمارستان بروولی خونشون نه

هیشکی ازیکی دیگه برتری نداره پس خودتوواسه من نگیر میخوای راهنمایی کنی میخوای نظر بدی درست🤌😐بی جنبه ای اصلامنوریپلای نکن⁦⁦⁦ درضمن من مسئول خالی کردن دل پُرتون نیستم اینویادت باشه..احترام ،احترام میاره فراموش نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نرو عزیز 

دیگه شوهرت خوب میشه میاد دیگه 

بهش بگو از قبل که نمیری 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ی چیزی خاهرانه اگه ادم خاله زنک بازی خانواده شوهرت این مدلین یا کلا قطع ارتباط کن یا طلاق بگیر بعد ۱۰ سال چشم باز میکنی میبینی توی منجلاب اونا گیر افتادی و شدی مثل اونا....

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

اول و اخر که باید بری میبینیشون 

الان برو سنگین و رنگین تعارفم کردن بمون نمون برگرد 

دسته گل ببر برا همسرت 

شیرینی برا اونها 

یا کلا شیرینی ببر 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

تصمیم گیری سخته 

ولی از تنش باخانوادهدشوعرت کاملا دوری کن 

قهر همین جوری ادامه پیدا کنه ممکنه برات عروسی نگیرن یا مراسمات نیان وکام خودت تلخ شه خدایی نکرده 

شوهرت باید مدیریت کنه و آشتی تون‌بده

ببین تو اگه قراره با این مرد تا آخر عمر زندگی کنی پس یا خانوادش هم در ارتباطی.

اگ الان بهونه ای شده ک بری. پس برو و تموم کن ب نیت خوب ببینش. تو مهربون باش. و باهاشون آشتی کن. یه شیریی یا شکلاتی ببر. برو و از دل هم‌دیگ در بیارید ولی برو