2789
عنوان

مشورت

97 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها یه مشکل برا یکی از دوستام پیش اومده چند مدت پیش با نامزدش رفته بودن تولد دوست نامزدش اونجا یکی به رفیق نامزدش گفته که قبلا دوست دختر ما بوده نامزد پسره پسره به دختره گفته رفتن در مغازه طرف و اینا دختره رفته برا روبرو دوست من بعد از چند ماه پسره یه ایدی اینستا از دختره دیده که همون پسره داخلش ادد بوده بعد میگه چرا دوستم گفته بوده که میخواستم ببینم این کیه که این حرفا رو پشت سز من زده و این حرفا نظر شما چیه دوستم دروغ میگه یا راست ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ینی دوستت ب تو هم واقعیتو نمیگه ک با اون دوست بوده یا نه اخه اینطور ک نمیشه ما بگیم راس میگه یا نه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

دوست من با نامزدش رفتن چند ماه پیش تولد 

یکی اونجا بوده از این پسرای بیناموس الافا گفته که با دختره که دوست منه قبلا بوده 

از اونور دویت من فردای اونروز با نامزدش میرن در مغازه پسره پسره انکار کرده بوده از حرفش و اینا 

بعد از مدت ها نامزد دوستم یع ایدی اینستا ازش میبینه پسره هم تو ادد لیستش بوده ازش میپرسه این چرا داریش تو ادد لیستتو اینا میگه میخواسم ببینم کی هس کی نیست برنامش چیه که پشت من حرف زده 

من با دوستم صحبت کردم به منم میگه من اصلا نمیشناسمشون الان هم حاضرم برم برا روبرو و این حرفا 

میخوام ببینم دروغ میگه یا نه