2789
عنوان

موندم چیکار کنم

106 بازدید | 15 پست

با یک هفته میشه با رلم کات کردم و خودم هم کات کردم. خیلی دلتنگشم اصلا نمیتونم فراموشش کنم لطفا راهکار اینو ندید. اولش برام راحت تر بود ولی الان همش دلتنگیم بهش بیشتر میشه و میدونم تا چند ماه آینده حتی بدتر میشه چون قبلا هم سر ی مسئله ای کات کردیم ولی برگشتیم. فقط میخوام بهم بگید که...بهش پیام بدم؟ دوروز پیش دوتا ایموجی واکنش به استوریش فرستادم لایک کرد و دیروز هم یچیزایی بهش گفتم ولی کلا اینستا نیومده که سین بزنه و اونم کلا از فضای مجازی خوشش نمیاد ذاتا فقط مدتی بخاطر من خیلی آنلاین بود. برگردم بهش؟ چون اگه برگردم اینو قبول میکنه ولی برا خودم دو دلم. نمیدونم چیکار کنم فقط بی اختیار اشک میریزم همش تو ذهنم فکر اونه تصویر اونه صداش میپیچه تو سرم حتی لهجش رو گرفته بودمو هنوز ولم نکرده بعضی وقتا یهویی با لحن اون یچیزی میگم بعد بغضم میگیره. ولی اگه برگردم هم به احتمال خیلی زیاد آدم میشه دیگه اشتباهشو نمیکنه. من دارم عذاب میکشم نمیشه بیخیالش شد.

هنوزم دیوانه ترین عاشقان شهر ، ماشینبازان❤️‍🩹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در مورد اینکه بهش پیام بدی یا نه از توی ویدیو های دکتر خسروی پیداش کن:

کانال دکتر امیر مهرداد خسروی توی یوتیوب (همینطور exirtv24) کامل توضیح داده با کیا ادامه بدیم. حتما ببینش یوقت آسیب نبینی.

اگه هم می خوای دلتنگیت رفع بشه:

در واقع چون این مدت باهاش بودی و بهت حس خوبی می داده باعث شده به صحبت باهاش بخاطر دوپامین عادت کنی. مغزت برای مدیریت حجم بالای دوپامین ترشح شده تعداد گیرندههای دوپامین مغز رو کاهش داده، به همین علت دیگه تحریک های با شدت کمتر بهش لذت کافی رو نمی دن، پس دلت می خواد دوباره برگردی و اون چیزا رو تجربه کنی.

راه حل:
با این حال اگه چند روز (علیرغم سختی در ابتدای کار) بتونی کارهایی که باعث ترشح زیاد دوپامین می شد (یعنی هر چی که به اون مربوطه) رو کنار بگذاری و جایگزینشون کنی با چیزهایی که سخت ترن و کمتر باهاشون بهت خوش می گذره ان شاءالله خیلی زود کاملا خوب می شی. کارهایی مثل: ورزش، کتاب خوندن، ... بجای اینه بهش فکر کنی و خاطراتش رو مرور کنی، ...

همینطور اینکه هر چیزی که تو رو یاد اون میندازه رو از جلوی چشمت دور کن و باهاش ارتباط برقرار نکن. چون مغز اینطوری کار می کنه که مسائل رو به هم ربط میده، بعنوان مثال، اگه وقتایی که خوشحالی بستنی بخوری، وقتایی که خوشحال نیستی مغز تحریکت میکنه که بستنی بخوری شاید خوشحال بشی.

خب شما ك ايموجي دادي پيام هم دادي.

ديگه ميخواي يعني چيكار كني؟ ب نظرم نظرسنجي نميكني

ميخواي تائيد بشي و تماس بگيري باهاش🤭

از نظر من وقتي موضوعي هست ك دوبار كات ميكني

هرچقدر عاشق باشي بايد براي عشقت حرمت قائل بشي

و برنگردي..اوني ك خطا كرده اگر تلاشي كرد(طولاني مدت)

بعدا ميتوني بعش قكر كني.

ولي وقتي خودت كات كردي خودتم برگردي

عاشق نيستي فقط وابسته اي

وگرنه عاشق با خاطرات هم خوضه

💕

در مورد اینکه بهش پیام بدی یا نه از توی ویدیو های دکتر خسروی پیداش کن:کانال دکتر امیر مهرداد خسروی ت ...

آسیبو ولش آسیب که نمیبینم فقط دلم برا دل خودم میسوزه با این ویدیو ها هم من آدم نمیشم بخدا دهن رفیق صمیمیو سرویس کردم انقدر هرشب هرشب پیشش زر زدم و گریه کردم. خب این کارایی که گفتی رو همشون جزو روتینمن عزیزم ولی من پلک هم که میزنم یادش میوفتم🥺

تو بگو حتی چشمم بخوره به ی تیکه سنگ یا چمیدونم حرف از حروف الفبا حتی وقتی یا همه چیز خاطره داری خودتو جر بدی هم نمیشهه

خب شما ك ايموجي دادي پيام هم دادي.ديگه ميخواي يعني چيكار كني؟ ب نظرم نظرسنجي نميكنيميخواي تائيد بشي ...

تو کلا دوتا چیزو باهم قاتی کردی:) ولی من واسه اولین بار عاشق شده بودم یعنی هنوزم هستم. سرش حتی وزن کم کردم هیچی از گلوم پایین نمیره شدم استخون ولی اینا به جهنم الان برگردم یا نه

آسیبو ولش آسیب که نمیبینم فقط دلم برا دل خودم میسوزه با این ویدیو ها هم من آدم نمیشم بخدا دهن رفیق ص ...

راه علمیش همون بود که گفتم. هر طور خودت صلاح می دونی.

در ضمن، تا آقا خودش رو ثابت نکرده سرمایه گذاری احساسی روش کردن اشتباه، الان که کار از کار گذشته، لااقل انتخاب غلط نکن.

حداقل برو تیتر اون ویدیو ها رو ببین، شاید یکیش بدردت خورد. بعد نیای بگی "از ماست که بر ماست..."

چيو با چي ؟ بگو ك اگاه شم🤓برگشتي ديگه عزيزم

وابستگی رو با عشق ، من اون قسمت از حرفتو قبول ندارم. کسی که برا عشقش حرمت قائل باشه خودشو به آب و آتیش هم میزنه که فقط معشوقش رو داشته باشه ولی اون دلیلش هم کاملا منطقیه یعنی بهش حق میدم که تلاش نکنه چون اونم حق داره بلاخره یچیزایی هست که فقط ما میدونیم. نه دوست دخترش شم مثل قبل صمیمی

وابستگی رو با عشق ، من اون قسمت از حرفتو قبول ندارم. کسی که برا عشقش حرمت قائل باشه خودشو به آب و آت ...

من چندسال بيشتر از سن شما هست ك عاشقي كردم.

اين كامنت رو سيو ميكنم

انشالله سال ديگه مجدد نظرتو ميپرسم.

💕