2777
2789
عنوان

کسی فیلم لوسیفر رو دیده؟

512 بازدید | 20 پست

چجوریه؟ آخرش خوشه؟ ترسناکه؟

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باحاله.بیشتر طنزه تا ترسناک 

آخرش خوبه؟ برام مهمه ضد حال نخورم اونی که می‌خوام بهم نرسن بر فرض یا بمیرن... بیشتر نه ها کلا از ترسناک میترسم 😂خیلی زیاد

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خوشه آخرش ولی خیییییلییییی اتفاقا میفته،اتفاقای تلخ‌ هم

وای اگه اتفاق دردناک میفته نبینم😂 شکست عشقی نخورم آخررش

آخرش خوبه؟ برام مهمه ضد حال نخورم اونی که می‌خوام بهم نرسن بر فرض یا بمیرن... بیشتر نه ها کلا از ترس ...

میمیرن ولی تو جهنم ب هم میرسن😂😂😂میدونم خیلی بیشعورم ک اخرشو گفتم

لوسیفر مگه گربه نامادری سیندرلا نبود؟

یادم نیست ولی این یه سریاله 😂

وای اگه اتفاق دردناک میفته نبینم😂 شکست عشقی نخورم آخررش

در مورد لوسیفر و کارآگاهه نیس،درباره اطرافیانشون،ببین خیلی باحاله

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️
میمیرن ولی تو جهنم ب هم میرسن😂😂😂میدونم خیلی بیشعورم ک اخرشو گفتم

نه مرسی که آخرشو گفتی 😂 من همیشه آخر فیلمو میبینم 🤣 الان خیلی بیشتر شک دارم ببینم 😂

ارزش دیدن داره

خیلی بهم معرفی کردن 

نه مرسی که آخرشو گفتی 😂 من همیشه آخر فیلمو میبینم 🤣 الان خیلی بیشتر شک دارم ببینم 😂

پس ببین کلی ماجرا داره همش هم متنوع.اخرشم میشه گفت خوبه.لوسیفر میره تو جهنم به جهنمیا کمک میکنه کاراگاهم تو ۷۰.۸۰ سالگی میمیره پیره پیش لوسیفر