2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست بودید ؟ چطوری عاشق هم بودید

پسرخالم بود و همو خیلی دوست داشتیم از بچگی ب هم وابسته بودیم بعد بزرگ ک شدیم فهمیدیم عاشق همیم و اعتراف کردیم ولی بعد ب خاطر ناامیدی ک بهم نمیرسیم چون اختلاف طبقاتی زیاد داشتیم من ازش جدا شدم تا فراموشم کنه و بره پی زندگیش و خوشبخت شه  ولی ازم دس نکشید سالها تلاششو کرد و اومد جلو و الانم یک سالو نیمه مال همین در کل این وسطا خیلی عذاب کشیدیم ولی ارزششو داشت 😍

ولی خیلی از ادما هستن بهم میرسن اما واسه هم مناسب نیستن

درست حرف شما اون آدما پافشاری کرده گفته طرفو می‌خوایم. خانواده ها مخالفت کردن سر لج وایساده گفته میخوام فقط اینو . یا یه گروهی طرف نقش بازی کرده خود واقعیشو نشون نداده بعد ازدواج رو واقعیشو نشون داده 

ولی خیلی از ادما هستن بهم میرسن اما واسه هم مناسب نیستن

ولی هیچیو نباید به زور از خدا خواست نذرونیاز کرد که فقط به طرفش برسن . اگه خدا به‌ صلاح بدونه دوطرف بهم میروسونه اصرار زیاد اصلا خوب نیست ممکن بهت بده بعد بگی این همونی بود میخواستمش

آخی 🥺 واسه چی نذاشتن 

یه شهر دیگه بود

بابا مامانش گفتن نمیذاریم پسرمون بیاد شهر دیگه زندگی کنه منم تو شرایط بدی بودم نمیشد برم یه شهر دیگه زندگی کنم مامانم حالش بد بود باید میموندم پیشش

اونا هم نذاشتن...البته خود پسره میگفت بالاخره یه راهی پیدا میکنیم ولی همش میگفت کار پیدا کردم شهرمون خوبه و فلان و..

مامانش با من دعوا کرد که پسرمو ول کن و..منم ول کردم سیمکارتمم شکستم 

آخرین پیامی که برام فرستاد رو‌نخونده بودم که سیمکارتمو شکستم همیشه میگم خدایا چی نوشته بود  

عزیز دلمممم     انشالله اگه‌ عاشقی به عشقت برسی و دلت همیشه شاد باشه اگه همسر داری عاشق ...

عزیزم بعد عمری عاشق شدم دو سالم باهاش تو رابطه بودم انقدر دوسش داشتم یه یه ساعت دیرتر جواب میداد تب میکردم ولی یهو به خاطر کارش ترکم کرد و رفت الان سه هفته شده..سه هفته ای که من کلی وزن کم کردن از گریه چشام دیگه داره کور میشه از غصه و نگرانی دارم نابود میشم 

چرا خدا اینکارو با من کرد💔

عزیزم بعد عمری عاشق شدم دو سالم باهاش تو رابطه بودم انقدر دوسش داشتم یه یه ساعت دیرتر جواب میداد تب ...

آخ عزیزممم قشنگ درکت میکنم این گریه ها رو منم تجربه کردم خیلی سخته خیلییییی یه بغض دائمی تو گلوته هر لحظه با هر تلنگری گریه ات میگیره

کاش عاشق نمیشدیم خواهر  

عاشقی سخته درده زخمه 

میدونم برات یه عمر گذشته این مدت جدایی...ولی سه هفته کمه امیدوارم برگرده بزودی....اما اینبار خوب فکراتو بکن عزیزم امیدوارم لایق عشق و دل قشنگ تو باشه و برگرده

آخ عزیزممم قشنگ درکت میکنم این گریه ها رو منم تجربه کردم خیلی سخته خیلییییی یه بغض دائمی تو گلوته هر ...

نه دیگه رفت پی آروزهاش برنمیگرده ولی من نابود شدم قشنگ شبانه روز دارم جون میدم 

نه دیگه رفت پی آروزهاش برنمیگرده ولی من نابود شدم قشنگ شبانه روز دارم جون میدم 

آخ بمیرم

فداتشم عزیزم میگذره این روزا...سخت میگذره اما میگذره آروم میشه بالاخره این درد

تو هم فکر آرزوهای خودت باش 

کسی که اینجوری بره دیگه ارزش برگشتن نداره

امیدوارم بزودی به خیلی چیزای قشنگ برسی

حتی به عشقی برسی که خیلییی سرتر باشه و بگی چه بهتر که اون قبلی رفت پی کارش