2777
2789
عنوان

نصیحت امشب🌃

294 بازدید | 20 پست

وقتی دبستان بودم پیش مادر بزرگم زندگی میکردیم 

اون پیر بود و من از روی بچگی سر به سرش میذاشتم باهاش بازی میکردم

گاهی اذیتش میکردم و اون حرص میخورد ولی دوستم داشت  و... به خیال خودم فکر میکردم همیشه وقت برای عذر خواهی  دارم یک روز اذیتش کردم و اون عصبی شد منم رفتم توی اتاق و در رو بستم بعد 20 دقیقه که مادر بزرگم رفت حموم  ، همونجا سکته کرد 

و من دیگه نتونستم بهش بگم 

مامان بزرگ ببخشید) خیلی برای گفتنش دیر بود و اگه میدونستم که از دستش میدم هر روز موهاشو شونه می کردم و واسش چایی میریختم وهروز بغلش میکردم و میگفتم دوستت دارم 

از اون روز ترسیدم کسی رو ناراحت کنم چون شاید از دستش بدم و وقتم تموم شه برای عذر خواهی قدر همدیگه رو بدونیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم مونده اشکم در بیاد چقد غنگین،روحش شاد باشه😔😔

پشت هر آدمی یه داستانه   و    پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡

بخدا نگفتم ناراحت بشین ❤️ فقط میخواستم بگم خیلی وقت نداریم واسه دشمنی یا کینه 

و اگه مادربزرگم دوباره برمیگشت هروز بهش میگفتم دوستت دارم 

راحت میتونیم عشق بورزیم

سلام عزیرم روحش شاد میدونی منم قبلا به مامانم میگفتم ببخشید یا پیامی میگفتم ولی خوب الان از عید نگفتم ببخش له خاطر اتفاق هایی که افتاد مقصرشم فقط خودم بودم البته سر داداشم داد زدم چند وقت پیش بعد گفتم ببخش گفت تو که اینو از اول میگفتی چرا داد زدی دادم به خاطر لباس اویزون کردنش بود میخواست اویزون کنه نذاشتم ولی از مامانن بابام نمیتونم عذر خواهی کنم 

سلام عزیرم روحش شاد میدونی منم قبلا به مامانم میگفتم ببخشید یا پیامی میگفتم ولی خوب الان از عید نگفت ...

عذر خواهی کن لطفا❤️

جرعت نمیکنم سر مامانم یا بابام داد بزنم می ترسم ناراحت بشن می‌خوام تا وقتی کنارمن خوشحال باشن