2777
2789
عنوان

فرهنگیان

216 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی هس دانشجومعلم باشه؟من ترم یکم بعد میخاسم ببینم تو طول ترم چقد میتونیم غیبت کنیم؟اخه ما ی هفته نرفتیم کلاسا برای کارای استخدامی میخاسم بدونم الان میتونیم دوهفته دیگه ام غیبت کنیم؟

برای هر درسی میتونی سه تا غیبت داشته باشی ببشتر بشه حذفی

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی درسا هر چن واحد باشه میتونیم ۳تاغیبت کنیم؟

برای دروس تک واحدی و عملی کمتره فک کنم فقط دو تا باشه باز باید از استاد و آموزش دانشگاه بپرسی 

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
انسانی بودم اره یکی میخاسن

عربی رو نزده بودی تو انتخاب رشته؟تو نمیدونی از قم حداکثر تا چه رتبه ای واسه فرهنگیان برداشتن؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

عربی رو نزده بودی؟تو نمیدونی از قم حداکثر تا چه رتبه ای واسه فرهنگیان برداشتن؟

عربی منو نگرف 

رتبه های زیر ۱۰۰۰میخاس

مثلا۷۰۰

تاجایی ک شنیدم تا ۳۷۰۰

چون دوستم۴۸۰۰بودش حتی استثنائی قمم نیاورد

عربی منو نگرف  رتبه های زیر ۱۰۰۰میخاس مثلا۷۰۰ تاجایی ک شنیدم تا ۳۷۰۰ چون دوستم۴۸۰۰بودش حتی ...

اره منم رتبم ۵۰۰۰شد هیچی نیاوردم از فرهنگیان😐هنوز دوستم۲۸۰۰شده بود اونم هیچی نیاورد😐😐ترازت چند شد؟کدوم دبیرستان درس میخوندی؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.