2777
2789
عنوان

بی بی چک های هاله دار

246 بازدید | 15 پست

هر مارکی بگید تست کردم اما آخرش پریود شدم 

فرزند دوم مثل این که سخته ....نمیشه 

هم من سالمم هم همسرم 

ماه قبل لتروزل و اچ سی جی گرفتم اما نشد 

این ماه شبی چهار تا کلومیفن و اچ سی جی قراره بگیرم نمی‌دونم چی میشه 

خدایا توکلم فقط به خودته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل منی عزیزم منم برای بچه دوم اقدام کردم نمیشه میخوام این ماه برم عکس رنگی دیگه🥲😔

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
مثل منی عزیزم منم برای بچه دوم اقدام کردم نمیشه میخوام این ماه برم عکس رنگی دیگه🥲😔

عزیزم شما چند سالته ؟

قبل عکس رنگی کلومیفن و ...مصرف کردی ؟

حقیقتش دکتر گقت این ماه نشه ماه بعد میری عکس رنگی

خودم برا همسرم شاید قرص کمک باروری بگیرم 

دکتر من اصلا نمیگه به همسرم هم دارو بده 

خدایا توکلم فقط به خودته
عزیزم شما چند سالته ؟ قبل عکس رنگی کلومیفن و ...مصرف کردی ؟ حقیقتش دکتر گقت این ماه نشه ماه بعد می ...

۲۴ سالمه ،اره فولیکولام خوبه ،من دکتر برام نوشته انجام ندادم دیگه اینسری میرم انجامش میدم این ماه دعا کن برام میترسم گرفتگی داشته باشه😔😔😔😔

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناس‌ها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
۲۴ سالمه ،اره فولیکولام خوبه ،من دکتر برام نوشته انجام ندادم دیگه اینسری میرم انجامش میدم این ماه دع ...

عزیزم شما سنی نداریفرصت داری حالا حالا ها نگران نباش حتما باردار میشی 

من ۳۷سالمه‌  

خدایا توکلم فقط به خودته

پسرم شدیدا شیطونه  مشاوره میگه تنهاست البته سن هم مهمه سن کمی ندارم که بخوام تعلل کنم اما مسله من اینه از همسرم دورم کار ایشون تو شهر سمنانه من تهرانم یکی از دغدغه هام اینه سمنان برم دکتر یا تهران چون ببخشید برا اقدام میرم اونجا 

از طرف دیگه پسرم وحشتناک شیطونه از دستش گریه میکنم حتی چند روزه میزنمش مثلا وقتی از جای بلند میپره رو کلم کلی میزنم تو صورتش بعد میشینم گریه میکنم  نمی‌دونم استرس راهه یا حرصهایی که از دست پسرم میخورمهنمیتونم باردار شم 

خدایا توکلم فقط به خودته
پسرم شدیدا شیطونه  مشاوره میگه تنهاست البته سن هم مهمه سن کمی ندارم که بخوام تعلل کنم اما مسله ...

بچه های شیطون فوق العاده باهوشن

بهش سرکه طبیعی با اب و شیره انگور بده هر روز یا سکنجبین طبیعی و خنکی 

طبعش گرم و خشکه

سرچ کن تدابیر صفرا یا طبع گرم و خشک

خنک بشه ارووم میشه

ادویه شکلات روغنی بهش نده

بچه های شیطون فوق العاده باهوشن بهش سرکه طبیعی با اب و شیره انگور بده هر روز یا سکنجبین طبیعی و خنک ...

مرسی از راهنماییتون حتما از این لحاظ هم بررسی میکنم 

خدایا توکلم فقط به خودته
عزیزم شما سنی نداریفرصت داری حالا حالا ها نگران نباش حتما باردار میشی  من ۳۷سالمه‌  

وای دوستم اینو الان خوندم همسن همیمم که منم‌۳۸ سالمه...به خدا غصه مبخورم اتقد که‌‌‌....من خودم‌عکس چکاپا سونو ارمایش دادم.....ببین طبرسوزنی زالو حجامت بردمش ویتامینا گرون  گرفتم دادم دیگا خودت مردا میشناسی بمانو که گاهی چقد غر میزد قاطی میکرد که خوب اینهمه کاررپس چیشد....از شیمیایی دیگه خسته شدیم...فعلن طب اسلامی رفتسم چند ماهه‌‌‌....ازمایش جدید داد تحرک هنوز کم مونده بقیه رنج نرمال شدن.....منم  دکتر رفتم چند روز پیش تخصص نازایی گفت خب دلیلت همین تحرکه..حتی هیچی به من نمیده😪...شما کدام‌شهری..‌من کدجم.....براش سه ماه باز ویتامین چرت پرت نوش گفت بعدش ازمایش ببینم چه کنم....من دیگه دارم به ای یو ا خودم فکر دنبال یه متخصص خوب میگردم ....سنمون رو نمیشه نادیده خب....یه سه سالم کوچرک بودین میگفتیم حالا وقت هست......وای طفلی بچهدهامون فقط....من دوست ندارم تک فرزند باشن خیلی سخته‌‌...ببین دختر من مدرسه میره هر روز غصه که همهوخواهز برادر دارن....ببین دیروز یکی از دوستاش مامانش سومی رو حاملس انقد گریه کردم که من گفتم اخه خدا قسمت همه هس مال من نه‌...

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
وای دوستم اینو الان خوندم همسن همیمم که منم‌۳۸ سالمه...به خدا غصه مبخورم اتقد که‌‌‌....من خودم‌عکس چ ...

چقد.رومی‌ات شما شبیه منه 

من تهرانم و شدیدا از تک فرزندی متنفر 

و همسرم هم غر غروی تنبل که حتی نمیخواد یه آزمایش ساده بده 

سن خودم که در حال افزایش 

منم مشکل ندارم اسپرم هم همسرم گقتن قابل قبول اما نمی‌دونم چرا نمیشه 

خدایا توکلم فقط به خودته
چقد.رومی‌ات شما شبیه منه  من تهرانم و شدیدا از تک فرزندی متنفر  و همسرم هم غر غروی تنبل ...

وای اره حتی همسراهم شبیه هم....وای خدا....انشالله دوتامون بشیم دوستم به زودی زود خدا بخاد برامون فقط....اخه سنمون هم خب بالاس..کمتر بود میگفتیم حالا هر وقت شد.....من دوسال دارع میشه خیلی خسته شدم‌...اره دیگه روحیه و همکاری سوهرا خیلی مهمه...وای من‌نگم‌برات چه روزایی گذروندم اولین بار که ازمایش داد افتزاح بود..تا یهومدت شدهره افسردگی منم کارم گریه خدا و دیوارای خونه فقط شاهدن من چیا کشیدم چه گریع ها کردم.....ببین تاوچند ماه که شوک بودیم...بعدش دیگه سوزنی حجامت اینا بردیم دیگه نمیرفتم اصن ازمایش بده....چقد ویتامین ..من دکتر میرفتم میگفتن تو کامله همه مدارکت ازمایش جدید باید بده نمیداد که ولی تا یکسال ونیم‌.‌‌...به زور دیگه ایه قسم من داد دوسع ماه پیش الان فقط تحرکش کم مونده مابقیش درست شده ولی خب مهترین چیز هم همین تحرک دکتر بردم من تازه گفت برا همین تحرکه نمیشی🥺😫😔.....ببین من انقد دلشکیته و خسته ام که.....باور کن تو همین سایت از منوتو بدتر شوهراشدن بودع طبیعی شدن....نمیوکنم چرا اخه ما🥺....ببین دوستام اکثرن رفتن ای یوا حداقل....ولی شدهر من اصن هنکاریش خوب نیس...‌‌

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
وای اره حتی همسراهم شبیه هم....وای خدا....انشالله دوتامون بشیم دوستم به زودی زود خدا بخاد برامون فقط ...

دقیقا اگه همکاری شوهر نباشه مثلا حتی تو مهمونی دادن آدم یه نفره کار کنه از پا میفته چه برسه به این مسایل 

بعد به قول مادرم میگه تو رحم خودتو میترکونی اما اون یه آزمایش ساده نمیره دکتر گقته ای یو ای اما تحقیق کردم اونم زیاد جواب نمیده و مثل اقدام طبیعیه 🤔

خدایا توکلم فقط به خودته