الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسرم شدیدا شیطونه مشاوره میگه تنهاست البته سن هم مهمه سن کمی ندارم که بخوام تعلل کنم اما مسله من اینه از همسرم دورم کار ایشون تو شهر سمنانه من تهرانم یکی از دغدغه هام اینه سمنان برم دکتر یا تهران چون ببخشید برا اقدام میرم اونجا
از طرف دیگه پسرم وحشتناک شیطونه از دستش گریه میکنم حتی چند روزه میزنمش مثلا وقتی از جای بلند میپره رو کلم کلی میزنم تو صورتش بعد میشینم گریه میکنم نمیدونم استرس راهه یا حرصهایی که از دست پسرم میخورمهنمیتونم باردار شم
وای دوستم اینو الان خوندم همسن همیمم که منم۳۸ سالمه...به خدا غصه مبخورم اتقد که....من خودمعکس چکاپا سونو ارمایش دادم.....ببین طبرسوزنی زالو حجامت بردمش ویتامینا گرون گرفتم دادم دیگا خودت مردا میشناسی بمانو که گاهی چقد غر میزد قاطی میکرد که خوب اینهمه کاررپس چیشد....از شیمیایی دیگه خسته شدیم...فعلن طب اسلامی رفتسم چند ماهه....ازمایش جدید داد تحرک هنوز کم مونده بقیه رنج نرمال شدن.....منم دکتر رفتم چند روز پیش تخصص نازایی گفت خب دلیلت همین تحرکه..حتی هیچی به من نمیده😪...شما کدامشهری..من کدجم.....براش سه ماه باز ویتامین چرت پرت نوش گفت بعدش ازمایش ببینم چه کنم....من دیگه دارم به ای یو ا خودم فکر دنبال یه متخصص خوب میگردم ....سنمون رو نمیشه نادیده خب....یه سه سالم کوچرک بودین میگفتیم حالا وقت هست......وای طفلی بچهدهامون فقط....من دوست ندارم تک فرزند باشن خیلی سخته...ببین دختر من مدرسه میره هر روز غصه که همهوخواهز برادر دارن....ببین دیروز یکی از دوستاش مامانش سومی رو حاملس انقد گریه کردم که من گفتم اخه خدا قسمت همه هس مال من نه...
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
چقد.رومیات شما شبیه منه من تهرانم و شدیدا از تک فرزندی متنفر و همسرم هم غر غروی تنبل ...
وای اره حتی همسراهم شبیه هم....وای خدا....انشالله دوتامون بشیم دوستم به زودی زود خدا بخاد برامون فقط....اخه سنمون هم خب بالاس..کمتر بود میگفتیم حالا هر وقت شد.....من دوسال دارع میشه خیلی خسته شدم...اره دیگه روحیه و همکاری سوهرا خیلی مهمه...وای مننگمبرات چه روزایی گذروندم اولین بار که ازمایش داد افتزاح بود..تا یهومدت شدهره افسردگی منم کارم گریه خدا و دیوارای خونه فقط شاهدن من چیا کشیدم چه گریع ها کردم.....ببین تاوچند ماه که شوک بودیم...بعدش دیگه سوزنی حجامت اینا بردیم دیگه نمیرفتم اصن ازمایش بده....چقد ویتامین ..من دکتر میرفتم میگفتن تو کامله همه مدارکت ازمایش جدید باید بده نمیداد که ولی تا یکسال ونیم....به زور دیگه ایه قسم من داد دوسع ماه پیش الان فقط تحرکش کم مونده مابقیش درست شده ولی خب مهترین چیز هم همین تحرک دکتر بردم من تازه گفت برا همین تحرکه نمیشی🥺😫😔.....ببین من انقد دلشکیته و خسته ام که.....باور کن تو همین سایت از منوتو بدتر شوهراشدن بودع طبیعی شدن....نمیوکنم چرا اخه ما🥺....ببین دوستام اکثرن رفتن ای یوا حداقل....ولی شدهر من اصن هنکاریش خوب نیس...
خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا