zargol97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9385 عنوان پوست عالی میخوام چه پیشنهاد و راهکاری دارین 702 بازدید | 16 پست چیزی میخوام که برا کل بدنم استفاده کنم نتیجه ام بده روشن کننده لکه بر از بین برنده جای جوش هر چیزی که ازش نتیجه گرفتین ممنون میشم بهم بگین 🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃 1401/10/02 | 19:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهک۷۵ عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 15548 حفظ روتین بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
she_is_fateme عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 2750 اول باید نوع پوستتو بشناسیاگه پوستت خشک و حساس باشه من میتونم کمکت کنم فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
مهرآذین0 عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 1886 من برای صورت ازین ماسکای خونگی استفاده کردمآب خیار ماست زردچوبه شیرآب سیب زمینی جوانه گندم شیر یا ماستلعاب برنجبه من که خیلی میساختنمیشه امصامو بخونی🥰🙏🌹 روزهای خالی از عشق.....
s32 عضویت: 1398/02/23 تعداد پست: 22172 چیز دیگه نمیخوای خجالت نکش بگو😐😂😂ژن خوب اولویته میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن
شوشولات_تلخ عضویت: 1401/09/14 تعداد پست: 404 من بجز زد آفتاب و ژل شست و شو چیزی به صورتم نمیزنم دختری از دیار کورد🙂
raha_roham1400 عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 341 اول باید نوع پوستتو بشناسی اگه پوستت خشک و حساس باشه من میتونم کمکت کنم من خیلی پوستم خشکه لطفا چه راهکاری داری عزیزم🥺 وابستم نشو ،من موندنی نیستم 😎😝 حسرت عشقی ب دل دارم ک طوفان میکند🥺😞
she_is_fateme عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 2750 من خیلی پوستم خشکه لطفا چه راهکاری داری عزیزم🥺 اگه بتونی بری متخصص پوست که عالیهولی سعی کن زیاد توو حموم نمونی با آب جوش حموم نکنی و صورتتو نشوریرو تشکی و بالشتی تو تمیز نگهداریشامپو بونت خیلی مهمه صابون مایع ظرفشویی به پوستت نخورهاگه قرمزی ای چیزیم داری برو دکترمن پوستم زیرنظر دکتره فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
zargol97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9385 اول باید نوع پوستتو بشناسی اگه پوستت خشک و حساس باشه من میتونم کمکت کنم دقیقا همینه عزیزم تا جایی که میدونم 🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
zargol97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9385 من برای صورت ازین ماسکای خونگی استفاده کردم آب خیار ماست زردچوبه شیر آب سیب زمینی جوانه گ ... عزیزم من صورتم آینه ست برا بدنم میخوام 🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
she_is_fateme عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 2750 دقیقا همینه عزیزم تا جایی که میدونم پست بالایی اشاره کردم خوشگلمباز سوالی چیزی داشتی بپرس ازم فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
zargol97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9385 چیز دیگه نمیخوای خجالت نکش بگو😐😂😂 ژن خوب اولویته پوست بدنمو باید بکنم بندازم آشغالی😂 🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
zargol97 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 9385 پست بالایی اشاره کردم خوشگلم باز سوالی چیزی داشتی بپرس ازم مرسی جونم من فقط رو بازوهام جای جوشه قدیمیه و سیاهی نواحی خاص رو دارم به نظرت درم ابریژن انجام میدن برا این چیزا؟ 🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃