2777
2789

من تو تاپیکم ذکر و نماز برای حاجت زیاد گذاشتم برو بخون 

ولی ننوشته برای مالی حتما 

البته برای وسعت رزق داره

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدومش کوتاه و صددرصده  همونو بهم میگی لطفاً

صد در صد بودنش رو هیچ کس جز خدا نمی تونه تعیین کنه عزیزم

واینکه اگه شما واقعا حاجت بخوای دیگه کوتاه و بلندش نباید برات مهم باشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
میشه توضیح بدین یعنی چی

هر شب سوره واقعه بخون تاثیر زیادی توی رزق و روزی داره 

یک صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان بفرست♥️هر کسی به مدل خودش به خدا وصل میشه به عقاید هم احترام بزاریم🌱
من تو تاپیکم ذکر و نماز برای حاجت زیاد گذاشتم برو بخون  ولی ننوشته برای مالی حتما  البته ...

چجوری حس کردی؟😕

(سوالم برا توضیحاتی ک ت کاربریت نوشتی)

ولی من قلب های مچاله شده ی زیادی رو دیدم که خدا نجاتشون داد(:
چجوری حس کردی؟😕 (سوالم برا توضیحاتی ک ت کاربریت نوشتی)

نمی دونم نمیشه توضیح داد🙂