2777
2789

قبلا خیلی سال ها پیش یکی از پسرای فامیل پیام میداد زنگ میزد ک من دوست دارم  و ازت خوشم میاد و اینا بخدا من خیلی ازش بدم میاد بعد گفت بهم ی فرصت بده خودمو بهت ثابت کنم منم دیدم  دست بردار نیس گفتم باشه 

بعد دو سه ماه فهمیدم پسره لاشیه اونم از اوناش اون موقع باهاش کات کردم ولی قلبم شکسته بود ک اینجوری کرد آخه با احساسات آدم بازی میشه بهش بر میخوره  

خلاصه من عاشق شوهرم شدم روز خواستگاری بهش گفتم من قبلا یکی با این کارش اینجوری بازیم‌داد ک شوهرم آولش آتیش گرفت بعدش آروم شد 

امروز شوهرم اون مرده رو دیده بود فک نکنم چیزی شده باشه چون شوهرم اصلا اونو تابحال ندیده بود

خلاصه امروز دیده بودتشش

شوهرم وقتی سوار ماشین شد خیلی خیلی خیلی عصبی بود گفت فلانی (همون ‌کثافت)کیه منم گفتم‌یکی‌از آشناها مون دیگه اصلا باهام حرف نمیزنه وقتی هم بهش میگم چی شده میگه سرم درد میکنه 

چیکار‌کنم من آخه من اون قضیه رو بهش گفته بودم

اینم‌بگم من الان ی تار موی شوهرمو با هزارتا مرد عوض نمیکنم  

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

اجع به هر چیزی با شوهر درد دل نمی کنن که

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رک و راست بشین بش بگو چقد عاشقشی و نشون بده انتخاب اول و آخرت اونه و نشون بده اون آدم به گرد پای شوهرت نمیرسه چون الان شوهرت احساس نا امنی میکنه

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗
 اجع به هر چیزی با شوهر درد دل نمی کنن که

من اون موقع ها به خواهر شوهرم ک دوستم بود گفته بودم بعدش گفتم از خودم بشنوه بهتر تا اون 

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
رک و راست بشین بش بگو چقد عاشقشی و نون بدهانتخاب اول و آخرت اونه و نشون بده اون آدم به گرد پای شوهرت ...

اینو دیگه کم‌مونده خودمو بکشم جلوش چوووون خیلی کارا براش کردم 

من اون موقع ها به خواهر شوهرم ک دوستم بود گفته بودم بعدش گفتم از خودم بشنوه بهتر تا اون 

دیگه اشتباه کردی گلم .خودتو جای اون بزار اگه خانمی که قبلا باهاش چت کردیو ببینی یه جوری حالت گرفته میشه خدایی حالا هم بزار اروم بشه ..

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐
اینو دیگه کم‌مونده خودمو بکشم جلوش چوووون خیلی کارا براش کردم  

ترسیده دیگه ترس از دست دادن و نا امنی و باعث اذیت شدنش شده باید بش بگی کار فایده نداره افکارت و به زبون بیار رک و بدون حاشیه

🤍🕊 عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیشو فریاد میزنه و کاش بود و کاش تو دوره ای زندگی می‌کردم که روشنایی ایران و میدیدم :) لطفا درخواست دوستی ندین مگر آرمی هستین یا واقعا تو تاپیک ها صمیمی شدیم 💗

اتفاقا کار درست شما کردی گفتی! حالا همسرت طرف دیده عصبی شده زیاد پا پیجش نشو فراموش میکنه سعی کن با طرفم اصلا روبرو نشین دیگه 

دیگه اشتباه کردی گلم .خودتو جای اون بزار اگه خانمی که قبلا باهاش چت کردیو ببینی یه جوری حالت گرفته م ...

چه اشتباهی؟؟ خوب باید به همسرش میگفت قبلا با کسی در ارتباط بوده عجبا!!!! تازه طرف آشنا بوده یعنی ممکن بوده روبرو شن شوهرش از دهن مرده میشنید خوب بود؟ هیچی بهتر از این نیست که آدم قبل ازدواج همه چیو بگه که بعد زندگیش بهم نخوره!

اتفاقا کار درست شما کردی گفتی! حالا همسرت طرف دیده عصبی شده زیاد پا پیجش نشو فراموش میکنه سعی ک ...

من از ریخت اون کثافت متنفرم اینم از سر اجبار رفته بود شوهرم  

من از ریخت اون کثافت متنفرم اینم از سر اجبار رفته بود شوهرم  

خوب دیگه زیاد حساس نشو شوهرت هم بدتر عصبی شه خودش اگر در موردش حرف زد که ببخش اطمینان بده از انتخابش راضی هستی اگر نه که هیچی…

چه اشتباهی؟؟ خوب باید به همسرش میگفت قبلا با کسی در ارتباط بوده عجبا!!!! تازه طرف آشنا بوده یعنی ممک ...

صلاح مملکت خویش خسروان دانن من راهنمایی کردم گلم تازه اسی مستقیم بع شوهرش نگفته به خواهرشوهرش قبل ازدواج گفته ...