2777
2789
عنوان

خیانت

457 بازدید | 12 پست

سلام خانم هایی که شوهراشون خیانت کردن شوهراتون با اون طرف بیرون هم میرفتن یا نه شبها خونه بودن اگه رابطه جنسی داشتن چی .اخلاقشون باشما چی جوری بود

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 

من شوهرم همش خونه ی و روز در میون بهش زنگ میزنه ۱۰ دقیقه باهم صحبت میکنن و دیگه پیام چیزی نمیدن تا همون روز 

من شوهرم همش خونه ی و روز در میون بهش زنگ میزنه ۱۰ دقیقه باهم صحبت میکنن و دیگه پیام چیزی نمیدن تا ه ...

متاسفانه فک کنم داره خیانت میکنه رفتاراش خیلی ضایع و مشکوکن 

بنظرم  سعی کن بفهمی 

ادامه زندگی با همچین ادمی اشتباهه

یا باید اینکارشو بزاره کنار و ازت عذر خاهی کنه و‌حسابی ابراز پشیمونی کنه و به کارش اعتراف کنه  یا طلاق

کاربری دست دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه فک کنم داره خیانت میکنه رفتاراش خیلی ضایع و مشکوکن  بنظرم  سعی کن بفهمی  ا ...

میددنی گلم یه سیم کارت به اسم دختره زده بود سیم کارتم ایرانسل بود بعد چند روز پیش  قرار گذاشتن باهم رفت سیم از دختره گرفت زد به اسم خودش از اون روز نه زنگ و نه پیام ندادن به هم میشه به نظرت تموم شده باشه بعد به نظر شما چرا سیم کارت ایرانسل و به اسم دختره زده

میددنی گلم یه سیم کارت به اسم دختره زده بود سیم کارتم ایرانسل بود بعد چند روز پیش  قرار گذاشتن ...

احتمالا رابطشون تموم شده💔

تف به مردای خیانت کار لعنت بهشون 

سرم درد گرفت 

اخه تو به این مظلومی 🥺💔چرا باید خیانت کنه چرا

هعی خدا

بعدم  شاید دختره ازش خاسته سیم بزنه به اسمش ....

کاربری دست دونفره
احتمالا رابطشون تموم شده💔 تف به مردای خیانت کار لعنت بهشون  سرم درد گرفت  اخه تو به ای ...

شاید ولی شوهرم  چند تا خط داره همه رو توی ایرانسل من خودم زدم هرروز چک میکنم حتی بادهمون خطی که به دختره زنگ میرد تودکیفش قایم کردهدبود همش چک میکنم زن و پیام بهش نمیده چون فقط شوهرم بهش زنگ و پیام نیداد وقتی سر کار بود میزفت تا دوروز دیکه الان ۳یا۴روزه زنگ وپیام نداده بهش یعنی میشه تموم شده باشه من شوهرم خیلی خوب بود از این کارها بدش میومد نمیدونم قضیش چیه خدا میدونه به نظر شما چرا دختره بگه بزن به اسم خودت

احتمالا رابطشون تموم شده💔 تف به مردای خیانت کار لعنت بهشون  سرم درد گرفت  اخه تو به ای ...

برام دعا کن تموم بشه رابطشون همش میترسم شوهرم پاش بلغزه زنگ بزنه به دختره 

شاید ولی شوهرم  چند تا خط داره همه رو توی ایرانسل من خودم زدم هرروز چک میکنم حتی بادهمون خطی که ...

میتونی بری بهش بگی  من واقعا بهت شک کردم و یکم گریه کنی دل نرم شه و الکی  بگی اگه خیانتم کرده باشی پات میمونم فقط بگو 

ببینم چی میشه؟

چند سالته راستی

کاربری دست دونفره
میتونی بری بهش بگی  من واقعا بهت شک کردم و یکم گریه کنی دل نرم شه و الکی  بگی اگه خیانتم ک ...

۳۱ سال گریه کردم گفت تو دیوونه ای این حرفها چیه و ناراحت شد 

حاضری با مرد خیانت کار بمونی؟😥💔

نمیدونم خیانتش درچه حد بوده ولی دوسش دارم وداره من و دوست ندارم زندگیم خراب بشه شاید یه بار گول خورده شاید دیگه تکرار نکنه

۳۱ سال گریه کردم گفت تو دیوونه ای این حرفها چیه و ناراحت شد 

خدا بهت کمک کنه ، اشکال نداره گریه کن تا سبک بشی ،امااا یه توصیه ی خواهرانه منطقی باش و جدای اینکه دوسش داری و اون تو رو دوست داره حتما حتما برای خودت پشتوانه ی مالی داشته باش ، حتما یه چیزی به نام خودت بزن خیلی به کارت میاد 

خدایا شکرت