الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میددنی گلم یه سیم کارت به اسم دختره زده بود سیم کارتم ایرانسل بود بعد چند روز پیش قرار گذاشتن باهم رفت سیم از دختره گرفت زد به اسم خودش از اون روز نه زنگ و نه پیام ندادن به هم میشه به نظرت تموم شده باشه بعد به نظر شما چرا سیم کارت ایرانسل و به اسم دختره زده
خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن
احتمالا رابطشون تموم شده💔 تف به مردای خیانت کار لعنت بهشون سرم درد گرفت اخه تو به ای ...
شاید ولی شوهرم چند تا خط داره همه رو توی ایرانسل من خودم زدم هرروز چک میکنم حتی بادهمون خطی که به دختره زنگ میرد تودکیفش قایم کردهدبود همش چک میکنم زن و پیام بهش نمیده چون فقط شوهرم بهش زنگ و پیام نیداد وقتی سر کار بود میزفت تا دوروز دیکه الان ۳یا۴روزه زنگ وپیام نداده بهش یعنی میشه تموم شده باشه من شوهرم خیلی خوب بود از این کارها بدش میومد نمیدونم قضیش چیه خدا میدونه به نظر شما چرا دختره بگه بزن به اسم خودت
خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن
۳۱ سال گریه کردم گفت تو دیوونه ای این حرفها چیه و ناراحت شد
خدا بهت کمک کنه ، اشکال نداره گریه کن تا سبک بشی ،امااا یه توصیه ی خواهرانه منطقی باش و جدای اینکه دوسش داری و اون تو رو دوست داره حتما حتما برای خودت پشتوانه ی مالی داشته باش ، حتما یه چیزی به نام خودت بزن خیلی به کارت میاد