2777
2789
عنوان

سوال چندش. عفونت ریه

486 بازدید | 5 پست

خانوما من سرما خوردم و آلرژی هم داشتم الان اونجوری که مشخصه و دکتر بهم گفت ریه و گلوم عفونت کرده، مشکلی که الان دارم گلوم وریه ام هی خلط داره، اذیتم میکنه، احساس میکنم طعم خون رو میچشم وقتی سرفه میکنم، چکار کنم خلط اوکی شه؟ کمتر شه، تخلیه شه، نمیدونم هرچی..راهکاری ندارید براش

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

اتفاقا هرچی تخلیه بشه بهتروبهتره واست ازاینک بمونه وپاک نشه

اکالیپتوس ازعطاری بخر عصارش ن خود برگشو

بنداز توقابلمه یا قوری کوچیک بزار بجووشه وبعدش سرت رو بگیر روقابلمه تموم مجاری تنفسی تو پاک میکنه فقط میگن تو بارداری خوب نیس 

من خودم یک هفتس درگیرم وهمش احساس دارم بین گلو وبینیم خلطه و خفگی بهم دست میده چون باردارم کاری نمیشه کرد

بهم دکتر ازیترومایسین داد ک امروز اخریش میخورم  دیگ

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا هرچی تخلیه بشه بهتروبهتره واست ازاینک بمونه وپاک نشه اکالیپتوس ازعطاری بخر عصارش ن خود برگشو ...

اخه تخلیه منظور چیه ینی تفش کنم بیرون؟ نمیشه همش دارم قورت میدم ، همش اینجاس و حس بد داره خیلی اذیتم 

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
تا درمان تکمیل بشه و بهبودی بهتره خلط تخلیه بشه 

خیلی آذار دهندس کاش داروی گیاهی چیزی بود اوکیش میکرد

اخه تخلیه منظور چیه ینی تفش کنم بیرون؟ نمیشه همش دارم قورت میدم ، همش اینجاس و حس بد داره خیلی اذیتم ...

همون دیگ قورت نده همش‌تف‌کن بیرون قورت میدی میره معدت بدترمیشی

همش تخلیه کن بینی و گلوت رو تا دفع بشه وکمتربشه راحت بشی

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️