2777
2789
عنوان

ابرووووووم 😭

294 بازدید | 11 پست

بچها من با ی پسره دوس بودم 

کارتا عابربانکم ت ماشینش افتاده بودن  فامیلیمو فهمید بهم گف فلانیو میشناسی  من جا خوردم  اون طرف اشنا بود ک گف میشناسیش

الن خیلی میترسم پشت سرم حرف بزنه ابروم ببره 

خانوادم منو میکشن اگ ب گوششون برسه😭💔

چطوری خدمو اروم کنم  اگ احیانا اتفاقی افتاد چی بگم؟ 

پسرا بشون اعتمادی نیس ابرو ادمو میبرن، ای خداااا چ اشتباهی کردم. ب  خدشم گفدم نخای ابروم ببری  گف من لاشی نیسم پشت سر کسیی حرف بزنم خدم خار مادر دارم   ولی منِ شکاک اسایشم قط بس بش فک  میکنم ک اگ حرف بزنه چکا کنم 😭

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

چقد عجیب به کسی میگی دوس پسر که حتی فامیلتم نمیدونسته

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چجور دوست پسریه که فامیلتو نمیدونه؟؟؟ وقتی میگی به پسرا اعتمادی نیست خب چرا اصلا سوار ماشینش شد ...

اگ واکنش نشون نمیدادم بیشتر فکرم درگیر میشد  ک هچی نگفتم بره ابروم ببره

شما ک انقد میترسی چطور جرات کردی سوار ماشینش بشی

بابا اگ مشخصاتم نمیفمید برام مهم نبود  للن ک فمیده  ترسیدم

لابد دوس پسرت بهش گفته. بعدشم تو میگفتی نه، اسموفامیلی شبیه اسم وفامیلی من نیست

خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین      ❤❤❤
مهم نباشه اخه میخواد چی بره بگه !!! بگه سوار ماشینم شده؟؟ دیگه اینکارا خیلی مسخره شده اهمیت نده  ...

اونی ک بخاد یکیو خراب کنه  هزارتا حرف دگم میزنههههه

حتما یا اتو چیزی داری که ترس داری.....بعدشم اگه چیزی نداری که ترس واسه چی ....جلو جلو بگو کارتم گمشد نمیدونم کجاس...برو بسوزون.....بعدشم اگه گفت پسره یا حرفی زد انکار کن بگو من کارتم گمشد چی میدونم این چی میگه