2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه ولی خیلی آداب و رسوم داره اگرم بشه انقدر بلا سرت میاد که. از کاری که کردی پشیمون شدی پس دنبالش نباش 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️

انجام دادی میشه توضیح بدی

بله ،دورهم مینشستیم ،بعد چند رقم واعدد مینویشتیم رومقوابزرگ 

نعلبکی هم گذاشتیم وسط 

بعد همه انگشت گذاشتیم 

وچرت وپرت میگفتیم نعلبکی تکون میخوردوماجیغ میزدیم🙈😅

حسین جانم 🌺

بله ،دورهم مینشستیم ،بعد چند رقم واعدد مینویشتیم رومقوابزرگ  نعلبکی هم گذاشتیم وسط  بعد ...

من یجور دیگه انجام دادم

یه تخته مثلثی که وسطش یه ستاره بود بعد هر ضلعش یه دایره کوچیک بود که انگشتمونو بریدیم خونشو ریختیم اونجا بعد یه ورد داره بعد گوشه تخته نوشته اره یا نه که یدونه اسمشو نمیدونم چیه هست دستای همو میگیرم اتاق باید کاملاااااا تاریک باشه ورد بلند میخونیم چشمامونم میبندیم 

لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
عزیزم الکی هست  فقط بعضی استادها هستن که جن احضارمیکنن نه روح چون روح اجازه نداره

دختر خاله مادرم روح پدر بزرگش رو برای چند ثانیه احضار  کرده اینم بگم کتابهای مخصوص و کلاسهایی برای چی میگن مدیوم تو آمریکا گذرونده  چطور میگی نمیشه ذوح رو احضار کرد پس اینهمه دانشمند و محقق که این همه کتاب در موردشون هست چیه؟ 

دختر خاله مادرم روح پدر بزرگش رو برای چند ثانیه احضار  کرده اینم بگم کتابهای مخصوص و کلاسهایی ب ...

روح بهیچعنوان توانایی برگشت از اون دنیا رو نداره ایناییم ک احضار میشن اجنه هستن در قالب روح اون شخص. 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
از کجا انقدر مطمئنی اجنه ان؟  این اجنه ها چقدر بیکار و علافن

بله اجنه و شیاطین بیکارن 

برای گمراه شدن انسان 

روح مقدسه برمیگرده پیش خدا ، 

وابدا تحت هیچ شرایطی احتضار نمیشه الا باذن خداوند عزوجل یوم الحساب 

حسین جانم 🌺