2777
2789
بله اجنه و شیاطین بیکارن  برای گمراه شدن انسان  روح مقدسه برمیگرده پیش خدا ،  وابد ...

پسچرا خدا آفریده اجنه و شیطان رو مگه نعوذ بالله نمیدونست میخوان چیکار کنن. 

میشه سند و مدرک لطف کنید

این کارو نکن 

بیست سال پیش اینجور کارهارو با دوستم انجام میدادیم 

نکبتی و نحسیش زندگیمونو گرفته ولمون نمیکنه. 

حتی به شوخی اسم جن رو میگید ظاهر میشه. اجازه ورود این موجوداتو  ندید به زندگیتون. خودتونو بدبخت نکنید. 

روح که کار امثال شما نیس. اما موقع اینکار چون دارید دست به چرخه طبیعی طبیعت میزنید و در امر خدا دخالت میکنید شیاطین جنی شمارو بازیچه خودشون قرار میدن... بعد توی تموم زندگیتون هعی نحسی پیش میاد. گره پیش میاد. بدبختی میاد... تا جایی که حتی میخاید خودکشی کنید

از من گفتن بود.  خود دانی. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارو نکن  بیست سال پیش اینجور کارهارو با دوستم انجام میدادیم  نکبتی و نحسیش زندگیمون ...

یه وقتایی فکر میکنم خدا جنها رو برای چی آفریده؟ 

مثل انسانها دانشمند دارن؟  کاشفن؟  چین...

اصلا چه فایده ای برای دنیا دارن؟ 

خدا مگه خودش نمیدونست که در آینده جنها و شیاطین چیکار میخوان بکنن چرا کاری نکرد؟ 

پسچرا خدا آفریده اجنه و شیطان رو مگه نعوذ بالله نمیدونست میخوان چیکار کنن.  میشه سند و مدرک ...

اول که افریده شدن جز بهترین موجودات وفرشتگان بودن، شیطان خیلی اهل عبادت وسجده های طولانی بود که به امرخداوند وقتی بنی ادمو افرید ودستور داد سجده کنه ،که شیطان قبول نکرد  ورانده شد 

والا خود ادم وحوا اول بهشت بودن 

درسوره ق اماده که شیطان به خداوندگفت مرا تاروز حشر زنده قرار بده وخداوند قبول کرد و گفت همه انان راجز ادمهای خوب گمراه میکنم که خداوند فرمود منم جهنم رااز شما پر خواهم کرد،شیطان اجنه را نیز تحت فرمان خودشون قرار دادن

حسین جانم 🌺

اول که افریده شدن جز بهترین موجودات وفرشتگان بودن، شیطان خیلی اهل عبادت وسجده های طولانی بود که به ا ...

سوال اصلیم رو جواب ندادی گلم. ــ

مگه خدا خودش نمیدونست جنیان و شیاطین میخوان در آینده چیکار کنن؟ 

مگه خدا نمیدونست شیطان به انسان سجده نمیکنه و فرمانش رو اطاعت نمیکنه؟  مگه خدا نمیدونست شیطان در آینده انسانهارو گول میزنه؟ 

مگه نمیدونست جنیان در آینده چه کارهایی انجام میدن و انسانهارو آزار میدن؟ 

مگه نمیدونست قضیه هابیل و قابیل چی میشه؟ 

خدا مگه نمیدونست آدم و حوا  در آینده سیب رو میخورن؟ 

اول که افریده شدن جز بهترین موجودات وفرشتگان بودن، شیطان خیلی اهل عبادت وسجده های طولانی بود که به ا ...

من انقدر سوال دارم از رو کنجکاوی برای اینکه اطلاعاتم زیاد بشه اگه نمیدونم بدونم بفهمم که متاسفانه هیچ جایی وجود نداره من و امثال من سوال بپرسیم که بفهمیم که قانع شیم اگه خرفم بزنی سریع یه انگی به آدم میزننـ

کاش بجای انگ زدن منطقی و دوستانه منو و امثال منو راهنمایی میکردن که ماهم علممون بره بالا

من انقدر سوال دارم از رو کنجکاوی برای اینکه اطلاعاتم زیاد بشه اگه نمیدونم بدونم بفهمم که متاسفانه هی ...

نه عزیزم چه انگی ،شماحق داری بپرسی 

ولی منم اطلاعات کافی وجامع ندارم 

معمولا این سوالات فقط از اهل عرفان میشه پرسید مثل مرحوم ایت الله بهجت تبریزی

ولی در کل حکمت خداست ،وماوملکوت تحت فرمانش 

الحمدالله که خداوند مهربانیست 🌺⚘🌺ببخشید اگر نتونستم جوابتونو درست بدم 

حسین جانم 🌺

یه وقتایی فکر میکنم خدا جنها رو برای چی آفریده؟  مثل انسانها دانشمند دارن؟  کاشفن؟   ...

گلم در قران کریم نوشته شده جن و انس رو برای پرستش افریدیم.  اونام بهشت و جهنم دارن. 

حالا چرا اول نوشته شده جن ؟ 

چون کره زمین در ابتدا در اختیار اونها بوده. ما بعد اومدیم. 

بله عزیزم اجنه هم دانشمند دارن .. مومنین واقعی دارن. 

خیلی جاها کمک انسانها و حیواناتن.... مثلا در قران نوشته شده که برای بعضی پیامبران غواصی میکردن یا کشتی و ساختمان و غیر میساختن ...که ساختنش برای انسانها محال ممکن بوده. 

اونها هم زندگی خودشونو دارن. زاد ولد . جشن و عزا. عبادت. پیشرفت. پسرفت. ثواب . گناه.      

منتهی ما ادما خودمون با سحر و جادو.  احضار و یا حتی گناهانمون  اونارو دعوت میکنیم به زندگی خودمون. و اذن ورود میدیم. اونام مامورن و معذور! همینجور که ما اونارو اذیت میکنیم. اونام مارو اذیت میکنن. 

امام صادق فرمودن در اخر زمان پرده برداشته میشه و اجنه در کنار انسانها ظاهر میشن و زندگی میکنن. 

گلم در قران کریم نوشته شده جن و انس رو برای پرستش افریدیم.  اونام بهشت و جهنم دارن.  حالا ...

مگه نمیگن جن از جنس پلاسما و انرژیه

خب مثل اینکه جنها داشتن زندگیشون رو میکردن پس ما مزاحمشون شدیم

مگه نمیگن جن از جنس پلاسما و انرژیه خب مثل اینکه جنها داشتن زندگیشون رو میکردن پس ما مزاحمشون شد ...

بله عزیزم ما سرزمین اونهارو اشغال کردیم. 

اما به حکم خداوند که در واقع صاحب اصلیه. و این امتیاز اشرف مخلوقات بودنو هم گرفتیم. بهترین های مارو اجنه میان کنیزشون میشن.  مثا اهل بیت. عارفان و اولیا الله. 

و بدترینهای ما کنیز اجنه میشن. مثل رمالها و اکثر دعانویسها احضار کنندگان  و گناهکاران

انجام دادی میشه توضیح بدی

انجامش نده ب فکر یاد گرفتنش نباش 

من انجامش دادم زندگیم ب لجن کشیده شد ی شب تو باغ بودیم با دوستام حدود ۱۵نفر بودیم حوس کردیم جن احضار کنیم جن احضار کردیم ساعت ۳شب تایم اصلی احضار جن بعد ما ی جایی باغ گرفتیم ک تاریک تاریک بود آخر ی کوچه طولانی جن احضار کردیم ما بعد احضارش خابیدیم ساعت ۴ونیم یکیمون تسخیر کرد اونی ک تسخیر شده بود با ی چاقو تو باغ میخواست مارو بکشه اومد رو سرم ک‌منو بکشه اول چون همه ترسیده بودن از ترس ولی من نترسیده بودم جلوی در اتاق خابیدم اومد دم در ک منو بکشه چاقو ک انداخت شانس آوردم ب موقع بیدار شدم جاخالی دادم ولی بازم از جلوی بازوم زد از پشتش درآمد از آخر همه ک بیدار شدن همه افتادیم روش گرفتیمش ب بدبختی جن از بدنش بیرون کشیدیم 

این تازه اول ماجرا بود تا یک سال هرجا می‌رفتم صبح ی جن باهام بودم زمان تاریکی هوا شبح می‌آمد عکسش هنوز دارم ساعت ۱شب ی شبح رو سقف ماشینم نشسته بود شبا تا چند ماه بختک اذیتم میکرد اصلا تو نمیدونی بختک چیه بختک از جن و شبح ترسناک تر وقتی ک تو خابی و جن احضار کردی ی مدت قبلش بختک میاد رو سینت با جفت یا میشینه برا هرکس ی حسی میده برا یکی حس می‌کنه ک فلج شده یکی حس می‌کنه ی جسم سینگین روشه یکی حس می‌کنه یکی داره خفش می‌کنه مال من احساس خفگی بود از خاب ک میپریدم بختک رو سینم بود نشسته بود دستش رو گلوم بود میخواست خفم کنه احساس خفگی بهم دست میداد ولی نمیتونست خفت کنه از اخر بستری شدم ک همه اینا و مراحل درمانش طی شد و پاک شد 

فقط این ب همتون میگم هیچکدومتون مثل من نبودین من از همتون نترس ترم چون ما همیشه ۱۵نفر بودیم پیش هم دیگه ی خونه مجردی داشتیم هرشب اونجا بودیم فقط بعضی شبا از هم جدا. میشیدیم اونم برا دیدن خانواده ما۱۵نفر بودیم ویران شدیم وای ب حال شما ک دو سه نفر هستین نکنین بدبخت میشین