2777
2789
عنوان

دیشب کلی بحث کردیم بخاطر خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه اعتماد شوهرتو جلب كن (طوري كه ببينه تو محبت ميكني و احترام ميذاري ولي اونا نامردي ميكنن د ...

اخه اونا انقدر با سیاستن 

الکی جلوی شوهرم پذیرایی میکنن و الکی پشت سر میگن ما دوسداریم صمیمی باشیم و زنت سمت ما نمیاد و ...  در حالی که کاری برام نکردن !!! 

شوهرم و پر میکنن که من عروس بدی ام 

من بعد ده سال تجربه زندگی به این نتیجه رسیدم نباید از اول سر دشمنی باهاشون شروع میکردم و هیچوقت کامل ...

من هم مثل شما تجربه ده ساله دارم و بزرگ ترين سياستم در قبال خانواده همسرم  صداقتم بوده كه با همين صداقتم اونا رو محكوم كردم كه چقدر ادماي حقيري هستن كه جواب اون حجم از فداكاري و احترام و محبتم رو با بدي دادن و اون اشتباهشون خيلي براشون گرون تمام شد و پسرشون رو براي هميشه از دست دادن…

اين خيلي بده واقعا

آخه چاره چیه ، دختره به شوهرش گفته بود که با مادر و خواهرت نمی‌سازم ، چون واقعا رفتارشون خوب نبود اصلا ، بعد گفته بود که منو زور نکن ، منم زورت نمیکنم که بیا خونه بابام ،من نمیام تو هم نیا ، اینجوری بهتره 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اخه اونا انقدر با سیاستن  الکی جلوی شوهرم پذیرایی میکنن و الکی پشت سر میگن ما دوسداریم صمیمی ب ...

خانواده همسر منم دقيقا اينجور بودن

ببين متاسفانه زندگي متاهلي خيلي از اين چاله چوله ها داره… و نميشه نسبت بهش بي تفاوت بود

و بايد حتما تئوري داشته باشي براش

آخه چاره چیه ، دختره به شوهرش گفته بود که با مادر و خواهرت نمی‌سازم ، چون واقعا رفتارشون خوب نبود اص ...

مسلمأ با صحبت كردن نميشه مرد رو قانع كرد كه خانواده من خوبن و خانواده تو بد

بايد توي يك مدت زمان نچندان كوتاه اين موضوع رو در عمل اثبات كرد

مسلمأ با صحبت كردن نميشه مرد رو قانع كرد كه خانواده من خوبن و خانواده تو بد بايد توي يك مدت زمان نچ ...

اره خب ، بعضیا افراطی از خانواده هاشون دفاع میکنن ، بعضیا از همسرشون دفاع میکنن ، به نظرم اگر همه افراد یه مقدار نسبت به هم گذشت داشته باشن یا رفتارشون رو یکم تغییر بدن همه چی درست میشه ، همه مدلش متاسفانه هست ، یه خانواده عروسشون خوبه خودشون خوب نیستن ، یه خانواده خودشون خوبن عروسشون خوب نیست ، یه خانواده داماد آدم خوبی نیست ، همه جوره اش هست دیگه

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

اخه من اصلا بهشون کاری نداشتم  پشت سر هم هواشونو داشتم

پشت سرت هر چی گفتن اهمیت نده اونی ام که برات خیر میاره بزن تو ذوقش دیگه برات خبر نیاره جای اونا پشت سرته جرعت داشتن تو روم میگفتن بهش بگو

اگه تو روت چیزی میگن جواب بده نترس به شوهرتم بگو تو ام باید جوابشونو بدی

به منم بگو 

میاد تو جمع ما  دست به سیاه و سفید نمیزنه 

به داییم یاد داده بشینه کنارش از کنارش جم نخوره تا ی وقت کسی به خانم حرفی نگه یا کاری نگه دست به سیاه و سفید نمیزنه 

دائما گوشیش دستشه با خواهرش چت میکنه الان اینجام الان این حرفو شنیدم چی بگم یعنی زمانی که میاد تلفنی با خواهرش در ارتباطه که چی جواب بدم اونم بهش یاد میده 

با ما ها صحبت نمیکنه چیزی ازش بپرسیم داییم جواب میده  یعنی زول میزنه تو چشمای داییم که اون جواب بده به جاش سوالی که پرسیدیم 

ما هم از این رفتارهاش خیلی بدمون میاد اما چون دوس نداریم داییم پیش اون جواب تند به ما ها بده داریم تحمل میکنیم 

ب