2777
2789
عنوان

دیشب کلی بحث کردیم بخاطر خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 41 پست
میتونی هفته ای یه بار اونم نصف روز مثلا بعد شام برید مثل یه مهمون بشین و خیلی حرفای صمیمی نزن مثلا د ...

به نظرم با اين پيش ذهنيت بخواد رابطه داشته باشه بيشتر دلخوري و ماجرا باز در مياد از توش!

اخه من بااینکه مثلا تجربه ای هم ندارم بارها از خانوادش و مادرش اینا ناراحت شدم  اما نه به روی ...

تنها راهش اینه وقتی تیکه میندازن یا حرفی میزنن یه نگاه معنا دار و سکوت کنی و بعدش یه لبخند بزنی که یعنی اصلااا برات مهم نبوده ، بخوای چیزی بگی یا حتی خودتو نارحت نشون بدی بدتر میکنن ، ب شوهرتم همیشه خوبشونو بگو مثلا بگو برو فلان کارو برای مادرت انجام بده و بعدش که شوهرت کاری براشون کرد بگه اره زنم ازم خواسته بود چون شمارو دوست داره ... این سیاست همیشه جواب میده

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم با اين پيش ذهنيت بخواد رابطه داشته باشه بيشتر دلخوري و ماجرا باز در مياد از توش!

اخه واقعا نمیتونم برم خونشون بشینم باهاشون خوش و بش کنم 

حتی نمیدونم چطور اخمام رو باز کنم 

تنها راهش اینه وقتی تیکه میندازن یا حرفی میزنن یه نگاه معنا دار و سکوت کنی و بعدش یه لبخند بزنی که ی ...

اخه پشت سر مثلا همش گلایه دارن 

که زنت کم میاد یا زیاد میاد یا حرف نمیزنه یا چرا تو جمع نمیرقصه چرا لباس راحتی نمیپوشه و...

من نمیخوام همسرم و ازشون بگیرم  و همسرمم اتفاقا خانواده دوسته  به هرحال با من بدن با پسر ...

من هم نميخواستم حتي اوايل اشنايي مون كه خانواده اش با ازدواجمون مخالف بودن همسرم گفت بخاطر تو قيدشون رو ميزنم اما من به همسرم گفتم من تو رو در كنار خانواده ات دوست دارم و نبايد قطع رابطه كني و توي تمام اين سالها خيلي تلاش كردم براي اينكه يه خانواده بزرگ و شاد باشيم با هم اما متوجه شدم اينا دسيسه چيني تفريح شونه و اگه هراز چندگاهي خودشون رو با اين ماجراها سرگرم نكنن حالشون بد ميشه

اخه واقعا نمیتونم برم خونشون بشینم باهاشون خوش و بش کنم  حتی نمیدونم چطور اخمام رو باز کنم&nbs ...

خب اگه هم بخواي تلخ باشي بازم هم خودت خييييييلي اذيت ميشي و هم اونا رفتارت رو بي جواب نميذارن!

(من همه اين مسيرها رو رفتم)

قبلا همینطور بودم  خیلی قاطی نمیشدم  حرفای معمول  اونم ۲ /۳ هفته یکبار  و ...

از الان به شوهرت یاد بده باید ازت حمایت کنه نزاره بهت حرفی بگن تو روت که ناراحت شی شوهرت جواب شونو بده به زبان خودشون بهشون جواب بده تا دیگه نتونن به تو چیزی بگن 

یکی از آشناهای ما ، اینجوری بود

دختر با خانواده شوهرش مشکل داشت و دیگه قطع رابطه کزدن ، منتها هر کسی خونه خودش تنها میرفت ، پسر پیش خانواده خودش دختر هم پیش خانواده خودش ، به خانواده و اقوام هم گفتن که راجع بهش حرف نزنین 

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

به من که کسی یاد نداد چجوری باشم تا جلو بقیه حرف و حدیث ها گرفته بشه  از زندایی خودم که چند ماهه عروسی کرده دارم یاد میگیرم ی چیزایی ۶ سال لز من کوچیکتره اما تجربه زن ۴۰ ساله رو داره

من یک سال و نیمه ازدواج کردم

من نمیخوام همسرم و ازشون بگیرم  و همسرمم اتفاقا خانواده دوسته  به هرحال با من بدن با پسر ...

من بعد ده سال تجربه زندگی به این نتیجه رسیدم نباید از اول سر دشمنی باهاشون شروع میکردم و هیچوقت کامل قطع رابطه نکن با سیاست رفتار کن کم رفت و آمد کن ولی قطع رابطه نکن بلاخره اونا خانوادش هستن کم و زیاد هست تو زندگی ...

از الان به شوهرت یاد بده باید ازت حمایت کنه نزاره بهت حرفی بگن تو روت که ناراحت شی شوهرت جواب شونو ب ...

بهش گفتم که تو اشتباه کردی اجازه دادی بقیه پشت سر من حرف بزنن  تو باید طوری مدیریت کنی نه من پشت سر خانوادت بگم نه اونا پشت سر من بگن 

میگه تو خیلی حساسی و ایطوری و اونطوری نیست و ...

شما از تجربه ات بگو  بهترین راه چیه ؟

اول از همه اعتماد شوهرتو جلب كن (طوري كه ببينه تو محبت ميكني و احترام ميذاري ولي اونا نامردي ميكنن در حقت)

بعدش براي نشون دادن بدجنسي هاشون تله بذار تا جلوي شوهرت خيلي واضح در حقت بدي كنن 

و در آخر به شوهرت بگو خودت قضاوت كن… اينطوري شوهرت هم حق رو ميده به تو و خودشم كمتر ميره سمتشون