2777
2789
عنوان

دیشب کلی بحث کردیم بخاطر خانوادش

589 بازدید | 41 پست

رفت و امدم و چند ماهه قطع کردم انقدر که احمق بودن و قدر ندون و هی پشت سرم حرف میزدن و ... 

مشکلاتی پیش اومد که نه من خونه اونا میرم نه شوهرم خونه ما میاد .... 

حالا دیشب کلی بحث کرد که من اینجوری اذیتم و باید رفت و امد کنیم با خانواده ها و ...

ولی من انقدر استرس میگیرم به رفتن خونشون فکر میکنم 

بدم میاد با ادمای دو رو باشم 

گفته یه راه حلی پیدا کن رفت و امد ها شروع بشه 

خودش تنها رفت و امد نمیکنه؟

من و شوهرم شرایطمون اینجوریه.

لاغری تا عید ۱۴۰۲ (بامدادخمار) - گروه نارنجی - شروع ۷۰ - (✅۶۷.۶۰۰) - هدف ۵۷ - بعد ما بارون می‌باره عطر آزادی/پر می‌شه این خونه از رقص و گل و شادی/ ما بریم تو سینه‌ها رگبار آهن نیست / دیگه هیچ خاکستری از جنس آدم نیست. 🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به هرحال نمیشه که اینطوری

ازدواج وصلت دوتا خونوادس

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

میتونی هفته ای یه بار اونم نصف روز مثلا بعد شام برید مثل یه مهمون بشین و خیلی حرفای صمیمی نزن مثلا در حد اب و هوا و چیزای معمول حرف بزن که مشکلی پیش نیاد اگرم چیزی گفتن بخند و سکوت کن

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻
میتونی هفته ای یه بار اونم نصف روز مثلا بعد شام برید مثل یه مهمون بشین و خیلی حرفای صمیمی نزن مثلا د ...

قبلا همینطور بودم 

خیلی قاطی نمیشدم 

حرفای معمول 

اونم ۲ /۳ هفته یکبار 

ولی بااین حال باز پشت سرم حرف حرف حرف ....

تو عقد این مشکلات طبیعیه.همونمیشناسین هر حرفی سوءتفاهم میشه

اخه من بااینکه مثلا تجربه ای هم ندارم بارها از خانوادش و مادرش اینا ناراحت شدم 

اما نه به روی خودشون اوردم و نه به کسی حتی شوهرم گفتم 

که باعث اختلاف و ناراحتی نشم تو خانواده 

ولی اونا ...

قبلا همینطور بودم  خیلی قاطی نمیشدم  حرفای معمول  اونم ۲ /۳ هفته یکبار  و ...

میدونم عزیز مشکل اکثریت هست😂

بنظرم به کسی ک میاد میگه پشتت حرف زدن بگو لطفا دیگ نگو چیا گفتن بهم ، چون من خودم تجربه کردم ک طرف میاد چندتاهم میذاره روش و بهم میگه

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

من هم دقيقا مسئله شما رو داشتم

قطع رابطه كردم و خلاص شدم

منتها قضيه رو يجوري هندل كردم كه فقط با خانواده ايشون قطع رابطه كرديم نه خانواده من

تفاوت ديگه قضيه من با شما هم اينه كه من نه تنها خودم بلكه همسرمم ازشون گرفتم!

من هم دقيقا مسئله شما رو داشتم قطع رابطه كردم و خلاص شدم منتها قضيه رو يجوري هندل كردم كه فقط با خ ...

من نمیخوام همسرم و ازشون بگیرم 

و همسرمم اتفاقا خانواده دوسته 

به هرحال با من بدن با پسر خودشون که بد نیستن 

در ظاهر بگو و بخند و پشت سر حرف