2777
2789
عنوان

آب قلم گوساله ژلاتینی میشه؟؟؟؟

1647 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

یه قلم گرفتم پختم فقط آب و روغن هست فکرمیکردم ژله ای بشه میخوام برا دخترم کسی تجربه داره؟ بایدبیشتر میپخته یا همینجوری هست؟ 

روغنش خاصیت داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذاری تو یخچال باید ژله ای بشه . روغنش رو بریزی دور بهتره. 

چرا بریزه دوره مقویه و به جای روغن کارخونه ای تو غذا استفاده بشه خیلی بهتره که

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
تفاوت قلم و قلم پا چیه مگه یکی نیستن

قلم فقط اسخون و گوشت نداره 

قلم پای گاو خود پای گاوه وکلا خیلییی غضروف داره 

مثل پاچه گوسفند ولی خیلی بزرگتر اون با نخود سیب زمینی رب بپز همین لوبیا سفیدم بزن 

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792