2777
2789
عنوان

موضوع مهمیه .. میشه نظر بدین 😥

322 بازدید | 18 پست

من تصمیم‌گرفتم از خونه برم بدلایلی ک دیگه برام قابل تحمل نیس رفتار خانوادم  ن اجازه دانشگا رفتن دارم ن اجازه ی کار کردن و رفتارای بسیار کنترلگر و خشونت امیز ودیوانه کننده دارن و حتی غذا بیشتر از یه وعده حق ندارم بخورم واینا همش بخاطر مشکل و عقده  خودشونه و من هیچ کاری ک لایق این رفتارا باشم نکردم همیشه بچه مثبت و تو سری خور خانوادم بودم 

و الان تنها مشکلم اینه که اگر از خونه برم از طریق پلیس میتونن پیدام کنن و اون موقع دیگ بدتر از الان میشه  

چیکار کنم . چجوری میتونم برم ک ب هیچ طریقی نتونن پیدام‌کنن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه یعنی چی ، مگه میشه ، کدوم پدر و مادری دلش میاد به بچش یه وعده غذا بده ، شاید واقعا مشکل دارن ، از مشاوره کمک بگیرید، اسنپ تلفنی میتونی مشاوره بشی اندازه نیم ساعت کلی راهکار بهت میده ، 

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه

رفتن از خونه به صورت مخفی اصلا کار درستی نیست ، هزاران تا آسیب میبینی ، با این جامعه فاسد و‌خراب 

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه

یکی از دوستای  من پدرش خیلی سخت گیری بود ، فرار کرد از خونه ، 

بعد از چند ساعت تونستن پیداش کنن ، باباش کلی کتکش زد و وضع بدتر از قبل شد ،