2777
2789

من كارمندم، جديدا تو محيط كارم خيلي خواستگار پيدا شده، يا خوده ارباب رجوع ها يا مادراشون.. مخصوصا خانومايي كه تو ادارات دولتي ميگردن و دنبال دختر كارمند ميگردن واسه پسرشون..😳… اكثرا هم موقعيت خوبي دارن.. اما همرو رد ميكنم. يا اعتماد نميكنم يا  فكر ميكنم فقط بخاطر موقعيت اجتماعي و درآمدم اومدن سراغم.. بخاطر فشار اقتصادي كه بر مملكت حاكمه همه دوس دارن طرف مقابلشون كارمند باشه و استقلال مالي داشته باشه..نظرتون چيه با اينجور سبك دختر پيدا كردن؟؟؟ شما باشيد چيكار ميكنيد آشنا ميشيد ؟؟؟بهتون برنميخوره؟؟

بنام خداوند بخشنده مهربان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بشخصه در این مورد دوست دارم با کسی ازدواج کنم که ندونه شغلم چیه و اینکه کارمندم یانه .دوست ندارم بخاطر شغلم انتخاب بشم 

درکت میکنم منم وقتی زمزمه شاغل شدنم پیچید و خیلیا و حتی فامیل پیشنهاد دادن ولی رد کردم چون من همون ادم سابق بودم !! در ضمن من شرط میکنم ک ن تنها حقوق نمیدم بهش باید نفقه ام بده !

چرا بر بخوره؟ هرکس معیاری داره خب . دختر عموی من فقط شرکت نفتی میخواد. یکی دیگه آزاد میخواد. یکی دیگه دولتی میخواد 

به سری آقایون هم دوست دارن همسرشون شاغل باشه. برای نحوه آشنایی هم موردی نمی‌بینم. هرچند نمیشه ساده اعتماد کرد و شماره داد

وای وای چقدر منی انگار من تاپیک زددم

چكار كنيم بنظرت؟؟ احساس ميكنم كوچيك ميشم.. بنظرم اگه مامانه خوشش اومده به پسرش بگه، حداقل آقازادش خودش بياد و خودشو معرفي كنه

بنام خداوند بخشنده مهربان