2777
2789
عنوان

بلند شدن با شکم در بارداری

1009 بازدید | 24 پست

بچها 30 هفتگی موقع بلند شدن از تخت سونو با شکم بلند شدم شکمم درد گرفت اون لحظه تا حالا تجربشو داشتین ماه های بالا؟ 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حتما بد پاشدی ب عضلات رحم و کشاله های ران فشار اومده

تو هفته های کم من تم شدم حتی مثلا۲۰اینا والان ک۲۳ هستمم بد ک پامیشم  درد میگیره 

شماک‌هفتت بالاس‌و‌شکمت بزرگ

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
حتما بد پاشدی ب عضلات رحم و کشاله های ران فشار اومده تو هفته های کم من تم شدم حتی مثلا۲۰اینا والان ...

میدونم نگران اینم جفتم جدا نشده باشه از میزان فشار 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم نگران اینم جفتم جدا نشده باشه از میزان فشار  

ن ان شاالله چیزی نیس دلت بدنکن

هواست ب تکون ها وخدایی نکرده لکه بینی واینا باشه

درک میکنمت خیلی سختت بارداری وهمش نگران هرچیزی

من خودم یک ماهه نگران پیچیدن بندناف هسم تازه۵ماه کامل شده

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
ن ان شاالله چیزی نیس دلت بدنکن هواست ب تکون ها وخدایی نکرده لکه بینی واینا باشه درک میکنمت خیلی سخ ...

انشالله به سلامتی فارغ بشیم تموم بشه این زجر و استرس 

انشالله به سلامتی فارغ بشیم تموم بشه این زجر و استرس  

من ک سابقه دوتاسقط دارم دورازجون همه

ازاول بارداری استراحت مطلق درحد دسشویی اونم فرنگی فقط

هرشب امپول شکمی وروزی چهارمرتبه انسولین

هفته ای یکی امپول پرلوتون از۱۸ هفته

قبلش شیاف

چندبار لکه بینی تو هفته های اووول ویکبار خونریزی ک ب لطف وشکرخدا وبزرگی خدا بخیر گذشت

خدا خودش ب همه باردارها و مخصوصا اونا ک بارداری سختتری دارن کمک کنه

مخصوصا ب من وامثال من

امین یارب العالمین

واس من دعا کن دعای بنده درحق‌بنده قبول میشه منم دعا میکنم این روزای اخر خدا خودش کمکت کنه و حمایتت کنه

من ک سابقه دوتاسقط دارم دورازجون همه ازاول بارداری استراحت مطلق درحد دسشویی اونم فرنگی فقط هرشب ام ...

آخی عزیزم چقدر سختی کشیدی خدا جواب زحماتت رو میده انشالله 

منم چندباری تو تخت سونو اینا اونجوری بلند شدم فشار زیاد بهم اومد اما درد ن نداشتم چیزیمم نشده تا حال ...

نه درد ندارم همون لحظه بلند شدنی درد گرفت فقط. تروخدا راست میگی ماه های آخر بودی؟ جفتت چیه

آره سرپسرکوچیکم توماه آخر  یادش بخیر هوس بارداری کردم☺

خداحفظش کنه چیه آخه همش استرس

سلام عزیزم خوبی؟ شما اومدی تو تاپیکم و گفتی دکتر برای درمان عفونتتون شیاف کیلیندامایسین داده.استفاده کردی و خوب شدین. حالا میخوام از تجربتون استفاده کنم دکتر به منم داده چند هفته بودی که زدی؟ فرداش ترشحاتت چه طوری بود؟ دکترتون نگفتن ضرر داره؟ من با اسرلر خودم دکتر داد کلا واسه هر عفونتی میگه کلوتریمازول فقط.لطفا جوابمو بده منتظرم..ممنون

سلام عزیزم خوبی؟ شما اومدی تو تاپیکم و گفتی دکتر برای درمان عفونتتون شیاف کیلیندامایسین داده.استفاده ...

سلام دکترم خودش نوشت عفونت ضررش بیشتر از دارو هست. کلا سه تا شیاف بود شبی یکی استفاده کردم ترشحاتمم زیاد بود بخاطر شیاف ولی دیگه ترشح سبز ندارم. هفته 25بودم 

سلام دکترم خودش نوشت عفونت ضررش بیشتر از دارو هست. کلا سه تا شیاف بود شبی یکی استفاده کردم ترشحاتمم ...

ممنون عزیزم منم هفته ی ۲۵ هستم .صدجور آنتی بیوتیک خوردم نتیجه نداشته.منظورم اینکه شب که گذاشتی فرداش ترشحاتت چطوری بود؟ میپرسم که فردا که پاشدم نترسم