2777
2789
عنوان

بلند شدن با شکم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 24 پست
ممنون عزیزم منم هفته ی ۲۵ هستم .صدجور آنتی بیوتیک خوردم نتیجه نداشته.منظورم اینکه شب که گذاشتی فرداش ...

روغن سفید رنگ میاد طبیعیه من فقط با این خوب شدم انواع آنتی بیوتیک ها رو استفاده کرده بودم قبل بارداری

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

روغن سفید رنگ میاد طبیعیه من فقط با این خوب شدم انواع آنتی بیوتیک ها رو استفاده کرده بودم قبل باردار ...

ممنون عزیزم.لطف کردی تجربتو بهم گفتی.چند بار تاپیک زدم ولی کسی نیومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.لطف کردی تجربتو بهم گفتی.چند بار تاپیک زدم ولی کسی نیومد 

خواهش میکنم عزیزم اینجا فقط به سوالات خاله زنکی جواب میدن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

علاوه بر سونو من نوار قلب و اکو هم رفتم اونجا هم کسی نبود کمک کنه بلند بشم اینجوری شدم

آهان انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم ❤️

سلام عزیزپ خوبی،؟ یادمه گفتی پساری گذاشتی تو ۲۹ هفته .منم دو روز پیش گذاشتم.از روزی که گذاشتم یکم لکه بینی دارم تدسجات قهوه ای کم رنگ و اینکه الان بعد دوروز موقع جابه جابی و راه رفتن خیلی اذیت میشم.از داحل انگار مبخوره به دیواره های وازنم.روز اول اینجوری نبود.شمام ابنجوری بودی؟

سلام عزیزپ خوبی،؟ یادمه گفتی پساری گذاشتی تو ۲۹ هفته .منم دو روز پیش گذاشتم.از روزی که گذاشتم یکم لک ...

سلام گلم نه من این مشکلات رو نداشتم اصلا احساس نمیکنم چیزی داخله حتما بد گذاشته یا سایز و نوعش مشکل داره برو پیش ی متخصص دیگه نگاه کنه 

سلام عزیزم خوبی؟ من جند بار بهت پیام دادم قبلا.یادمه شما پساری گذاشته بودی .ازش راضی هستی؟ بعدش بازم طول سرویکستو چک کردن؟ دردم داری با وجود پساری؟

منم یک ماه گذاشتم هفته ی ۲۷ گذاشتم الان تو ۳۱ هستم یکم دل درد و کمر درد و درد باسن دارم نگرانم.

در ضمن خوش حالم که ۳۴ رو رد کردی انشالله ۴۰ رو پر کنی 

لطفا راهنماییم کن

سلام عزیزم خوبی؟ من جند بار بهت پیام دادم قبلا.یادمه شما پساری گذاشته بودی .ازش راضی هستی؟ بعدش بازم ...

سلام عزیزم من امروز پساری رو درآوردم اصلا در طول مدتی که داخل واژن بود درد نداشتم موقع درآوردنش درد گرفت یکم.اره 32هفته طول سرویکسمو چک کرد25بود، دوباره امروز که میشه 36هفته چک کرد 31بود. ممنون عزیزم انشالله نی نی توهم سلامت و سر موقع بیاد. من هرهفته میرم پیش دکترم کمترین احساس ناراحتی داشته باشم مثلا بگم تکونش کمه سونو میکنه داپلر میگیره یعنی میگم تحت نظرم توهم همینکارو کن برو پیش دکترت بگو درد داره سونو بگیره فداتشم حواست به خودت باشه