2777
2789

یکی دوهفته دیگه نامزدیشونه

عروس همسن منه و 23 سالشه و دوست قدیمیمه

سالها بود همدیگرو ندیده بودیم و اونموقع خیلی دوست نزدیکم نبود. الان دوسش دارم ولی یخورده سختم شده ارتباط باهاش. چون در واقع دوست قدیمی من الان خیلی بیشتر از من داداشمو میبینه و بیشتر از اونکه منو بشناسه، داداشمو میشناسه. یه حالیه خلاصه😃

بگین بهم چیکار کنم تو ارتباط باهاش. دوست دارم یکی از نزدیکترین دوستام بشه🥺

من ازدواج نکردم و حالا حالاها هم نمیکنم

کمترینش اینک تو کاراش دخالت نکن 

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر کاری کنی فایده نداره گلم عروس باید خودش بخواد که با خانواده شوهر خوب باشه منکه هر چی برا زنداداش ...

الهی:(

نه این خیلی اجتماعی و مهربونه. من الان خودم نمیدونم چیکار باید بکنم. مدام با داداشم بیرونه و من خیلی نمیبینمش. همش دلم میخواد یه کاری کنم دوستیمون پررنگ شه

تو کاراشون فوضولی نکن تو دعواهاشون خرید کردناشون حسود نباش خودتو باهاش مقایسه نکن اگه داداشتو د ...

اینا دیگه بدیهیاته و میدونم

من برای اینکه نزدیکتر بشیم پرسیدم

اگه واقعا داداشتو دوست داری بیشتر از اون زنشو دوست داشته باش

مثلا اول که میاد با زنش روبوسی کن بعد با داداشت

اول به عروس تعارف کن بعد به داداش

تعریفشو جلوی خودش و داداشت بکن

شوخی هایی که دوستا با هم میکنن باهاش نکن بزار حرمتا سر جاش بمونه ،شوخی های قشنگ بکنید سرسنگین

خلاصه اینطوری اونم تو رو دوست داره من بیست و پنج ساله با زنداداشم اینطوریم باور کن میمیره واسه من ولی با اون خواهرم اینطوری نیست چون اون همین چیزای کوچیکو رعایت نمیکنه

الهی:( نه این خیلی اجتماعی و مهربونه. من الان خودم نمیدونم چیکار باید بکنم. مدام با داداشم بیرونه و ...

زنداداش منم همین بود اما سیاست چه ها که نمی کنه با رابطه ها همیشه هم خواهرشوهرو بد جلوه میدن/:

اگه واقعا داداشتو دوست داری بیشتر از اون زنشو دوست داشته باش مثلا اول که میاد با زنش روبوسی کن بعد ...

چیزایی که گفتین رو تصور کردم و واقعا حس کردم جور دیگه ای نمیتونم که باشم. داداشم برام عزیزه و چون میدونم خیلی دوسش داره، برام خیلی مهمه که عالی باشیم ما

چیزایی که گفتین رو تصور کردم و واقعا حس کردم جور دیگه ای نمیتونم که باشم. داداشم برام عزیزه و چون می ...

آفرین بهت تبریک میگم جزو معدود خواهرشوهرایی هستی که فهمیده ای و داداشت واست مهمه

یه خانمی تو نی نی سایت میگفت من وقتی با داداشم دعوام میشه با زنش قهر میکنم و بد رفتاری میکنم تا بره بیافته به جون شوهرش و زندگیشون تلخ بشه تا بفهمه با من درست رفتار کنه واقعا اینقدر تاسف خوردم از نادانی این بشر که نگو